Az elmúlt hetekben elkezdtem fogyókúrázni, "mellékhatásokat" vettem észre, többi lent?
Figyelt kérdés
pár nappal később arra lettem figyelmes hogy a hasam elkezdett fájni és hasmenésem lett.A fogyókúrát nagyon szigorúan betartottam,nem ettem egészsgégtelent stb,talán lehet hogy kicsit túl keveset ettem...De a szokott ilyen lenni fogyókúráknál?Mitől van ez a nagy hasmenés?2013. ápr. 20. 19:30
11/13 anonim válasza:
nah nem az én napom.
* leangains diet,nem leggins.
12/13 A kérdező kommentje:
A harcosok diétája nem hülyeség kicsit?Én azt hallottam hogy este nem szabad enni...
2013. ápr. 21. 01:30
13/13 poiu válasza:
Az étrend szóban nem véletlenül van a rend. A harcosok, a paleo, a vegán stb. mind rendszer, és mind működik annak, akinek bejön (tehát szenvedés nélkül tudja követni). Tehát ha egész nap nem eszel, akkor lehet este sokat enni. Ha egész nap eszel, akkor este nem tanácsos bezabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!