Séta segít h lemenjen a has?
Figyelt kérdés
?2013. máj. 13. 07:09
1/6 poiu válasza:
Hasznos, kell, de a lényeg az étrend.
2/6 anonim válasza:
Ha annyira a határon van a kalóriabeviteled és felhasználásod, akkor a séta segíthet átbillenteni, nagyon jó a tempós séta, alig kell hozzá kevesebb energia, mint a futáshoz és tutira nem mész át vele az anaerob tartományba.
3/6 anonim válasza:
én évek óta sétálok,nekem elhiheted,ettől nem megy le a has,
4/6 anonim válasza:
Itt nem olyan sétáról van szó, hogy gyalog megyek el a boltba:) 10 km-es eröltetett menet mondjuk már sokat tud dobni a fogyáson.
5/6 anonim válasza:
nem megy le
csináltam már hasonlót
6/6 poiu válasza:
Séta kell, naponta kb. egy óra alacsony intenzitású mozgás segít helyreállítani az inzulin érzékenységet. De ettől valóban nem lehet fogyni. Ahhoz megfelelő étrend kell. Tehát étrend, sok séta, kevés nagyon intenzív mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!