Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás orvosi segítséggel. És...

Fogyás orvosi segítséggel. És ha az orvos nem segít?

Figyelt kérdés

Adott egy brossúrát egy már betiltott gyógyszerről (reductil) és a "konnyenfogyok.hu" nevezetű oldalról...

Merre tovább? Nagyon nagy a súlyfeleslegem!

2013. máj. 6. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
írj, rám :) beszélhetnénk együtt, nem hiszem hogy több plusz van rajtad mint rajtam :)
2013. máj. 6. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
* bocsi összekavarodtam szóval, beszélgethetnénk egymással és fogyhatnánk együtt :P )
2013. máj. 6. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Eddig 10kg-t fogytam, még 20 van hátra, ha gondolod írj rám. Bár nem vagyok orvos, és én se jártam ezzel orvosnál soha.
2013. máj. 6. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Én voltam háziorvosnál, endokrinológusnál, dietetikusnál (két különbözőnél), és sz.rt se segítettek.

Jelenleg 14 kilót fogytam a segítségük nélkül kalóriaszámlálással. Nem mondom, hogy jól csinlom, mert már kétszer tartottam zabálási időszakot, meg most stagnálok lassan két hete, de azért ez még így is jobb, mint eddig. Két és fél hónapja fogyózom. Napi 800-1000 kalóriát eszek. Nincs kenyér, péksüti, üdítő, tea, sajt. Iszonyat kevés rizst, és tésztát, süteményt, tejet eszek-iszok. Ennyi.

2013. máj. 6. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó jól mondja, a kalóriaszámolás hasznos dolog, meg érdemes megfejelni napi 50-60 perc mozgással. (kezdetben jó a gyaloglás is)

kaloriabazis.hu

Itt tudod követni, hogy mit ettél meg mennyit. Amikor először összeírtam, hogy régebben mennyit ettem, akkor rájöttem, hogy nincs nekem semmi orvosi bajom, egyszerűen túlettem magam. Ezért híztam el.

Amint elkezded számolni, lesz egy jelzés a fejedben, hogy még megehetsz-e valamit, vagy sem. Hiszen látni fogod, hogy aznap mennyit ettél.

Ha nincs összeírva, hogy mit ettél, könnyű bedobni 2-3 kocka csokit, meg egy pohár kólát nem is gondolva arra, hogy az 300 kalória, ami nálam a szükségletem ötöde. Rengeteg felesleges kalória megy be számolatlanul, ha nincs felírva, mikor és mit ettél.

2013. máj. 6. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
A kaloriaszamlalas akkor jo, ha elfelejted a finomitott eteleket, amugy allandoan ehes leszel. Erdemes az etelek glikemias indexet nezegetni, sokat segit, mert ezek azok az etelek, amitol hamar ehes leszel.
2013. máj. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!