Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bövveben lent. Amikor nem...

Bövveben lent. Amikor nem tornás napom van mit egyek hogy ne hizak? Ne legyek több mint amikor tornázok?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy én mondhatjuk azt kis tulzásal,hogy én müzlin,folyékony tejbegrizen és minden nap este 6kor 1-2almán élek. (meg kekszeken,mogyoron,tökmagon)

Na és ezen azért változtatni kéne lassan hogy vitaminokat is egyek,mert nem akarom hogy egészségtelen legyek... de félek enni pl hust mert egyböl 2kiloval több vagyok és wc után is ott marad és 1-2hét mire visszanyerem elözö sulyom:S

2009. szept. 30. 21:56
 1/8 A kérdező kommentje:

ja és azért nem akarok mindennap tornázni már mert elmarad meg össze vissza jön meg.....:S

csak az a baj hogy ha pl mint ma ettem kekszeket is akkor én este megint tornázok mert ugy érzem ma töbet ettem a keleténél és muszáy tornáznom, szoval mit egyek hogy ne keljen minden nap?:S

2009. szept. 30. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézz meg a neten néhány kalória táblázatot.Az olajos magvak rengeteg kalóriát tartalmaznak (tökmag10dkg. 623,napraforgó590 a mogyit nem néztem meg).10 dkg.csirke mell vagy comb112-136 kalória.Tele van fehérjével finom,és egészséges is.Nem lehet mindig tejbegrízen élni,mert ez káros.
2009. okt. 1. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem komoly étkezési zavarod van, fordulj orvoshoz - ha már nem jön meg, mert annyira lefogytál, 2 kilo azonnal feljön rád, ha eszel valamit, ami rendes kaja, ott mßar nagy baj van.
2009. okt. 1. 16:07
 4/8 A kérdező kommentje:
utolsonak miért mi bajom lehet??? nem is fogytam sokat:S
2009. okt. 1. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy, milyen magas és hány éves, illteve lány vagy fiú?
2009. okt. 1. 21:25
 6/8 A kérdező kommentje:

19 vagyok lány most kb 48-49-50kilo vagyok ingadozik

kb 152cm vagyok és hasrol,karol szeretnék fogyni több mint fél éve nagyon komolyan veszem ezeket a dolgokat már kaloriákat számolok(nem mindig) és nem eszek kenyeret se söt hust se merek(azelött meg 2-3ezer kaloriáktat simán megettem) és mégse fogytam valami sokat

2009. okt. 1. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Elöször is a súlyod nagyjából normális.

Húst föltétlen egyél, mert különben nem tudzs izmosodni meg különféle hiánybetegségeid is lesznek (nöknél a leggyakoribbak közé tartozik a vashiány).

àllits össze kb 1500 kcal-os étrendet, amiben legyen elég fehérje (hús, tojás, sajt), relativ sok zöldség és gyümölcs, és feltétlen szükség van szénhidrátokra is.

Ehhez sportolj, ne csak mérsékelten, mert ha túlhajtod magad, az csak beteggé tesz.

Két kiló többlet nem igazán gond, ha ez izom és nem zsir.

2009. okt. 2. 13:03
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2009. okt. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!