Zabpehely miért fogyókúrás? 100g ban kb 300cal van. Az nem sok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 17:39
11/17 anonim válasza:
Attól függetlenül hogy gyümölcs párti vagyok a zab is nagyon jó. Ha nem vagy glutén érzékeny nyugodtan edd meg, de a tejet nem árt kihagyni. Én mondjuk ha zabot reggeliznék kb 250 grammot főznék meg egy kis fahéjjal esetleg barna cukorral.
12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm hasznos tippeket tanácsokat kaptam:)
2013. máj. 11. 22:12
13/17 anonim válasza:
250?:D te nem tudod mit beszélsz:DDD
14/17 anonim válasza:
Ma csináltam először 50g-ból, meg 3dl tej-víz. Hát kb felét kiöntöttem, mert nem bírtam megenni úgy jól laktam vele :D kis fahéj, méz, aszalt gyümi és tökéletes reggeli.
15/17 anonim válasza:
#13 De tudom, csak nem ismered a hátteremet. Egy vega futó/kerékpáros vagyok aki ha eddz legalább napi 4ezer kalóriát eszik a maga 70 kilójához. :)
16/17 anonim válasza:
Ja, örülünk neki, hogy megmagyaráztad, kedves sportoló. De a kérdező valószínűleg nem ilyen vonalon halad, tehát kissé kevéssé releváns 250 grammot ajánlani neki.
17/17 anonim válasza:
Nem is ajánlottam neki annyit, csak utaltam arra hogy nem kell szégyenlősködni az adagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!