Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízásra hajlamos vagyok, hogy...

Hízásra hajlamos vagyok, hogy oldjam meg hogy ne hízzak 0 mozgással?

Figyelt kérdés
Egész nap fekszem, az egészséges és változatos táplálkozásra extra mód odafigyelek (zöldség, gyümölcs, rostok stb), de így is nagyon megindult a sújom felfelé mióta fekszem. Ennél több ételt nem akarok megvonni magamtól, mert azzal már a babát veszélyeztetném (jahh igen, veszélyeztetett terhesség miatt vagyok ágyhoz kötve). 4 hónapom van még hátra a szülésig, hogy érjem el, hogy ne legyek a 4 hónap alatt 250 kiló??? Jahh és kezdek iszonyat legyengülni...:(
2013. máj. 10. 13:16
 1/1 Derpette válasza:

Hallottál a pelo étrendről? Ez abból áll, hogy elhagyod a gabonát, tejtermékeket, hüvelyeseket, cukrot...amik maradnak : zöldségek, húsok, gyümölcsök, magvak. Ezek mellett hízni nem igazán lehet, főleg, ha módjával fogyasztasz gyümölcsöket és magvakat.

Ha eddig nem ismerted a paleot, biztos az olvasottak után tartasz attól, hogy valamilyen hiányod lesz, káros lesz a gyerekre stb...de olvass csak utána! Meg fogsz lepődni, hogy mennyien dicsérik, és sokaknak ez az életmód segített a teherbeesésben és a kihordásban is.

2013. máj. 10. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!