Juharszirup kúra? Mik a vélemények? Nagyon egészségtelen?
egyik nap találtam rá,voltak nagyon pozitív vélemények(már aki be tudta tartani)
gondolom a fogyás része nem tartós,az nem is baj,csak ne jöjjön vissza 3x annyi.
méregtelenítésnek viszont alkalmas?nem terheli és készíti ki nagyon a szervezetet?
Felejtős, komolyan.
De, kikészít.
de, mert egyoldalú.
Az egyoldalú étkezésnek csak negatív következményei lehetnek.
inkább pepsidiétázz. mindennap igyál meg egy másfél literes pepsit, 10 napon át. ne egyél szilárd ételt.
A hatás fokoható, ha pepsimax-et iszol.
nem is a fogyáson volt a hangsúly a kérdésemben...hanem,hogy valóban megterhelő-e,ugyanis minden szépet-jót írnak róla...de igen,valószínűleg sötét vagyok
Többieknek köszi!
Megterhelő.
A szervezetünknek az emésztéshez és a méregtelenítéshez energiára van szüksége. Na most a cukorral (juharsziruppal) meg 1-2 citrussal bevitt energia és tápanyag mennyiség elég szegényes. Így bizonyos folyamataink elkezdenek gyengülni, és ez bizony megterhelő az egészséges működéshez képest.
Oké, de ez lehet már a tested vészhelyzetre tartalékolt energiája.
Alapvetően mégis kellene tápanyagokat fogyasztani, és a juharszirup + citrus nem éppen tápanyagbomba. Akkor meg minek a kúra?
A böjtöket igazából a szellem felemelésére, tehát spirituális célokra használták/használják. Mi itt Magyarországon hol vagyunk ilyen céloktól.. áhh.
a szellemem is magas, tegnap már hatha-jógáztam :D:D:D:D pedig nem az én világom.
a bőröm kb. ragyog tőle amúgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!