Level diéta, biztos?
Sziasztok!
10 kg súlyfelesleggel rendelkezem, és úgy tudom ez a diéta igen hatásos, csak megtartani nehéz. Valójában a megtartással nem lesz gond, mert már biztosítva van a sportolás.:)
Csak most egy biztos gyors fogyókúrára lenne szükségem, hogy legalább a strandra magabiztosan mehessek.
Szerintem rengeteget kell enni hozzá, én sokallom, bár kalóriában biztos nem sok, de ennyit nem szoktam enni!
Szerintetek jó ötlet, mit tapasztaltatok, ha már kipróbáltátok?
ui: nem akarok olyan választ hogy hülye vagyok és ribanc.. meg stb. Ha nem tetszik a tervem, finoman is ki lehet fejezni!
Köszi előre is!
a másodiknak üzenem, hogy pont ez a célom!
amúgy próbáltam már lassan fogyózni, de olyan lassan jött eredmény, hogy elment a kedvem. pont ezért szeretném ezt!
Amúgy olvastam róla, és több a pozitív komment.
Hát jó.
"REGGELI - minden napra
1 narancs, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea (max. édesítővel)"
Narancsban minimális hasznos tápanyag, némi vitamin és cukor van. Nem stimulálja az emésztőrendszert (nem tartalmaz zsírokat). Minimális a fehérjetartalma. Kávé jó. Tea mindegy. Édesítő - valami vegyszer lehet.
Kétszersült: semmi hasznos tápanyag, keményítő (összetett cukor, de akkor is csak cukor) és glutén, lektinek mert olcsó gabona. Tehát mérgező anyagokat tartalmaz, hasznos anyagokat nem. Összességében olyan mintha nem is ennél. Ráadásul ez meghatározott mennyiség egy 60 kilós és egy 130 kilós nőnek (férfinak) is?
1. nap
"EBÉD: 1 narancs, 1 tojás, 1 kis pohár tejföl, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea "
Narancs megint csak cukor, ami fogyás alatt abszolút fölösleges. Tojás jó étel, 1 tojás nagyon kevés. Tejföl (mi az a kis pohár?) semmi hasznos tápanyagot nem tartalmaz, de olyan hormonokat a tejből igen, amik a hízást segítik. Igaz, lehet izomból fogyni és közben hájasodni, így megoldható. Kétszersült, mint írtam 0 hasznos tápanyag, de cukor és lektinforrás, ergó enyhén mérgező és betegségekre hajlamosító, lásd pl. elhízás.
"VACSORA: 2 paradicsom, 1/2 fejessaláta, 2 tojás, 2 kétszersült, ½ pohár tejföl "
Zöldségek jók, tojás jó, mindezt KIMONDOTTAN ELRONTJA a lisztes kaja és a tejes kaja mellé, ennyi erővel hamburgert is lehetne vacsorázni a mekiben. Ez a fogyókúra vagy diéta? Ugyan ezt etted eddig is hidd el, ha eddig sikerült felhízni akkor eztán miért fogynál ugyan így? Mert kevesebbet eszel.
Aki kevesebbet eszik az fogyni fog, csak az a baj hogy 0 minőségű ételekkel a tested raktározni fogja a zsírt hiszen kényszer helyzetbe hozod. Sz.art eszel mint eddig, most még keveset is. Túlélő helyzet, az izomszöveted fölöslegessé válik, csak energiát emészt fel, és energia-tápanyagok híján leszel ilyen rongy kajálás mellett.
"EBÉD: 1 narancs, 1 tojás, 1 kis pohár tejföl, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea
VACSORA: 6 dkg tatárbifsztek, 1 paradicsom, 1 narancs, 1 kétszersült, ½ pohár tejföl, 1 csésze tea vagy kávé
"
Jól van, ezt valami tejiparos okostojás találta ki. Tejföl, kenné a hajára. A tejföl desszert, nass kaja, finomság nem pedig az egészséges vagy szálkásító táplálkozás alapja! Istenem!
Ráadásul hús és tejtermék együtt, bravó, egy kis gyümölccsel a legrosszabb amit az emésztőrendszerünkkel tenni lehet. Nem, mondjuk a legrosszabb ha egy karddal ketté vágják az embert, ez valamivel jobb.. nem is olyan rossz ez, de őrült vagy ha komolyan ennyire rosszul akarsz enni.. erre egy 12 éves tinilány is képes, de igazából itt a fórumon már láttam 12 éves lányt 600x jobb napi étrenddel is.
Szia! A barátnőm már sokféle fogyókúrát próbált, neki eddig ez jött be ez bizonyult hatásosnak. Most 3. napos, -2.80 eddig. Ha gondolod írj privát üzenetet szívesen eszmét cserélnénk. (Ő 140/67)
Ja az okoskodóknak:
- Igen, mozog, napi szinten fél-egy órát. Mivel erősen gyengénlátó, sem futni, sem külön edzeni, sem aerobikozni nem tud eljárni, én elkísérni (tekintve hogy kerekesszékes vagyok)nem tudom.
- Nem, alapból nem eszik sokat, egy 1400 kalóriás étel már hízó és nem fogyókúra (tapasztalat sajnos, az 1000 kalóriás étrendtől is hízott csak...:S)
- Nem, nem eszik cukrot, ill cukrozott cuccokat. Édesítős üdítő nuku, kávé pici tejjel és édesítővel( Ez 6 tabletta/ nap). Ezen diéta alatt tej nélkül issza.
- Napi 2-2,5 liter ásvány vagy csapvíz.
- Epe műtöttként a káposzta, a hüvelyesek és a zöld zöldségeket nem eheti, nem bírja.
Szóval egy szó mint száz: Lehet, hogy sokan nagy tudásúak, vagy annak képzelik magukat, de igazán csak az tud véleményt is mondani, aki megcsinálta. A próba nélküli kötözködők inkább maradjanak csendben.
Ja, és egy apró hozzáfűzni való. Tejföl helyett natúr joghurt, kétszersült helyett teljes kiőrlésű pirítós.
Annak akinek más eddig nem használt, annak érdemes elkezdenie.
Heti 0,5 - 1 kiló zsírt tud átlagosan lebontani az emberi szervezet.
Mennyit is fogyott a barátnő 3 nap alatt?
Na az ilyen kamu hazugságok miatt terjednek a hasonló butaságok csacsogó csajok között. 3 nap alatt fogyás.. kiscsikó szint, tinilányok álmodoznak ilyenekről. Aztán megtanulják biológia órán (jó esetben) hogy biológiailag elképzelhetetlen elképzelés, kivéve ha késsel vágják le róluk a zsírt. De tessék csak álmodozni.. Tk pékárú és joghurt.. komolyan, mintha azt írnák torta helyett fornetti sütemény. Szuper.
Az, hogy hazugsággal vádolsz, felháborító! AZ a barátnő, 3 nap alatt 2,8 kilót fogyott EZZEL. Ez TÉNY! Ez személyesen bizonyítható eredmény! Az, hogy ez számodra nem elfogadható, mert TE nem tudsz, vagy nem akarsz, az nem az én hibám, hanem a Te bunkóságod. Csak sajnálni tudlak! Bizonyára annyira megkeseredtél a "harcodban" hogy mindent és mindenkit csak lehúzni tudsz... Szégyen! Nem állok le veled vitatkozni, pláne olyanon, ami nem hír, hanem szemmel látható és mérhető eredmény volt.
Kedves Kérdező!
Ha rendes választ szeretnél, inkább ne kérdezz, írj nekem üzit, vagy keress az interneten, milliónyian vannak a fórumokon, vagy akár itt is. Bár ahogy észrevettem, aki itt kérdezni mer, halál fia, mert csak mocskolódás, lehúzás, piszkálódás és kötözködés a válasz olyanoktól, akik egyébkként meg nincsenek benne és valószínűleg nincsenek problémáik...
... néha olyan fárasztóak vagytok, mintha 3-4 éves gyerekek lennétek.
Milyen módon írjam le neked kedved Tethy, hogy a barátnőd nem fogyott gyakorlatilag semmit, csak kevesebb evés miatt pár nap alatt sokat ürült a bélcsatornája, a glikogénraktárai és a velük együtt kötött víz. Ez 2-3 kiló súlyvesztés, semmi említésre méltó.
Már megint egy primitív mérleg alapján alapoztok, és valójában a nagy SEMMINEK tulajdonítotok jelentőséget. Szinte úgy érzem csak azért, hogy velem vitázzatok.. amikor nincs miről vitázni. A barátnő az első héten hogy abbahagyja a kis 'diétáját' minimum ezt a 2-3 kilót visszaszedi. De ha abban a hitben élünk, hogy a zsírpárnák kiló számra ugrálnak le-fel a tinilányok testéről, akkor nem fogom ezt a képet jobban összetörni. Azért megnézném az arcokat, amikor lekondenzál a valóság és észreveszitek mekkora hülyeséget csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!