Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Level diéta, biztos?

Level diéta, biztos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

10 kg súlyfelesleggel rendelkezem, és úgy tudom ez a diéta igen hatásos, csak megtartani nehéz. Valójában a megtartással nem lesz gond, mert már biztosítva van a sportolás.:)

Csak most egy biztos gyors fogyókúrára lenne szükségem, hogy legalább a strandra magabiztosan mehessek.

Szerintem rengeteget kell enni hozzá, én sokallom, bár kalóriában biztos nem sok, de ennyit nem szoktam enni!

Szerintetek jó ötlet, mit tapasztaltatok, ha már kipróbáltátok?

ui: nem akarok olyan választ hogy hülye vagyok és ribanc.. meg stb. Ha nem tetszik a tervem, finoman is ki lehet fejezni!

Köszi előre is!

2013. ápr. 30. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
most kivételesen egyet kell értsek harcművessel. jó néhány év sport és különböző nagyonmenő diéta kipróbálása után mondom hogy lehet hogy lefogyott a barátnőd de azért mert ez l.fasz, és amit lefogyott a nagy része nem zsír hanem víz. a kedves barátnő szervezete amint visszatér a normális étrendre raktározni fogja a tápanyagot mint állat és kövérebb lesz mint volt.
2013. máj. 3. 09:59
 12/13 Tethy válasza:

Harcműves: Nem, nem eszik kevesebbet... Csak mást. Lehet hihetetlen, lehet megint hazugnak nevezni, le***rom. Nem fogok magyarázkodni. De az tény, hogy egy 1000 kalóriás étrendtől, amit orvos írt elő, csak hízott és nem fogyott (nem neten talált, hanem a valóságban élő, praktizáló embertől való... Más attól állítólag koplalva fogyott, ő jóllakva hízott...) (Ítélkezel, kritizálsz úgy, hogy , tapasztalatok nélkül (a kérdező által feltett fogyókúra tapasztalata nélkül) válaszolsz a kérdező kérdésére. Ez sajnos nem válasz. Csak egy svindler vélemény...) Én megértem azt, hogy Te egy étrendre esküszöl és amellett kampányolsz, de az nem jelenti azt, hogy csak az az üdvözítő. Nagyon sok más tényező is van, ami befolyásolja a fogyást vagy hízást. (Egészségi állapot, allergia, mozgáskészség, idő(ebbe kéretik nem belekötni) és sajnos a pénz is (ebbe se).) Csak az mondja, hogy nem számítanak ezek, akiknek amúgy is van mit a tejbe aprítania. Én azért válaszoltam olyan részletesen, mert a barátnőm (és én, csak én nem fogyózok) speciálisabb esetek vagyunk. Ha a kérdező ráismer magára ezekben vagy egy részében, akkor már tapasztalat alapú választ kap, nem csak hozzászólást.

Szóval mielőtt ítélkezel, ismerd meg az egész történetet. Ne csak a saját imamalmod hajtsd.

Megszívlelendő jótanács.(+1: Nem tudom milyen vizsgára készültél, de szociális pályára ne menj, mert ilyen stílus mellett elijednek tőled az emberek...)

2013. máj. 4. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem esküszöm semmire és nem kampányolok.

Ezeket hagyd meg a másik ~10 millió, egyszerűbb honfitársadnak.

Engem most lealacsonyítasz egy orvos szintjére. Kérlek, ne kövesd el hogy azt amit ÉN írok összeveted valami orvoska 1000 kalóriás étrendjével.. PERSZE HOGY VACAK AHOGY VAN!

Ebből nem lehet kiindulni, az orvos 30-40%-ban butaságot fog mondani, ha táplálkozástudományról van szó ez 90% .

Ehhez képest én a megoldást hajtogatom unalomig. De tessék, ha akarod úgy is hulladékot fogsz enni. Nem magyaráztad meg, hogy ez miért jó neked, te fogyni akarsz hát ezt teszed. Lehetne egészségesen is..

Azt el lehet hinni nekem, hogy nem vagyok boldog attól hogy idővel sokan be fogják látni az én igazamat? Ahogy majd jönnek a krónikus betegségek értelmet fog nyerni minden amiket én általában leírok, de úgy vélem az már késő.. én abszolút a megelőzésben hiszek - és bízom. Az elhízás megelőzésében, a betegségek megelőzésében.

Az, hogy már betegek vagyunk (zsírosodunk) és egy újabb betegségeket elősegítő táplálkozási módot választunk.. ne haragudj, de nem tudok gratulálni hozzá. Ha ezt most elolvasod, végiggondolod te sem látsz benne logikát. A level 'diéta' élelmiszer ajánlásai pocsékok, nincs értelme azokat a szemeteket enni.

2013. máj. 4. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!