Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azért vagyok ilyen éhes, mert...

Azért vagyok ilyen éhes, mert kihagytam a reggelit?

Figyelt kérdés

Amióta itthon vagyok folyamatosan éhes vagyok, és eszem is, leszámítva a 2 óra alvást, de nincs kedvem enni, lemenni a konyhába, kaja után nézni... Perpill még az evéshez is lusta vagyok. Az a baj, hogy nem ettem reggelit, vagy miért vagyok ennyire éhes? Kb hatkor keltem, és negyedkettőkor ebédeltem, azelött meg egy 6-7-8 km-t sétáltam egy jó sok kilós túrahátizsákkal.

De általában mondjuk az alma eltömít, de most az se. Ettem 4 db almát, vmennyi csirkeszárnyat , rizzsel, pároltzöldséggel, zacskó almachipset, zacskó jóreggeltet, és ilyen kefíres-epres-vaniliásfehérjeturmixot (amúgy rohadt finom) , és egy keveset a zabpelyhes-mandulás sütiből (édesitőszeres izé, ez se rossz, csak kreativkodni akartam)

És sehogysem jövök én a fogyókúrához, de még most is gyengének érzem magam, itt punnyadok, 0 fizikai ativitás. Vagy ezt a kajamennyiséget csak én érzem soknak? :D

2013. máj. 9. 17:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Én speciel annyira hozzászoktam, h reggelizek, hogyha kimarad, annak a napomnak már annyi, úgyis éhes leszek...
2013. máj. 9. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!