Fogyókúra alatt mennyire lehet marha steak-et enni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 00:44
1/13 anonim válasza:
simán. Van aki este eszik. csak salátával.
2/13 anonim válasza:
Nem vagyok egy fogyókúra-szakértő, de úgy tudom, hogy a marha sovány hús, és egészséges, én nyugodtan megenném :)
4/13 anonim válasza:
EGeszseges, tehat fogyaszthato, de nem olajban sult burgonyaval, hanem rizzsel, salataval.
5/13 anonim válasza:
A hús megfelelő minőségű élelmiszer.
6/13 anonim válasza:
Simán lehet. Csak mondjuk ne szósszal meg krumplival edd. Mikor fogyókúrázom szinte csak marha steaket eszek salátával és mindig elég sokat le tudok fogyni. Persze sportolok is mellette.
7/13 anonim válasza:
NE marhát inkább csak borjút oliva olajal meglocsolva(a borjú Nem tartalmaz annyi zsirt )
8/13 anonim válasza:
A húsevők felnőhetnének már a tény elfogadásához, hogy zsírt enni KELL ha nem esztek keményítőt. Viszont a keményítővel szemben a zsírtól nem híztok el, nem lesztek cukorbetegek.
9/13 anonim válasza:
tápi, a paleó témakörben a tanácsodra várnak.
10/13 anonim válasza:
Bátran eheted! de lehetőleg a rizst is mellőzd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!