Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok fogyni a combomból!...

Nem tudok fogyni a combomból! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Alkatilag aránytalanul nagy a combom és a fenekem. Próbáltam a futást, a diétát, attól elkezdtem fogyni, de csak a mellem tűnt el. Amikor erősítettem még vastagabb lett a combom. Mihez kezdjek?

2013. máj. 8. 22:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1) Olvass utána! Az átlag sportoló egyáltalán nem törekszik olyan alacsony értékre!

A testépítőkön kívül egyedül a tornászokra, táncosokra, triatlonistákra (~15 %) jellemző.

[link]

Egy úszó átlag 19-20 %-os, egy teniszező vagy kézis 20 %-os, biciklisták, futók 16-17 %-os testzsírral rendelkeznek.

Az alacsony testzsír csontritkuláshoz és meddőséghez vezet.

2) A narancsbőr nem körte betegség. Bármely alaktípus szenvedhet tőle, ugyanis a női nemhez köthető gyengébb kötőszövet felelős érte, amire még rá lehet erősíteni a nem megfelelő táplálkozással és a mozgásszegény életmóddal.

Egyáltalán nem ritka, hogy valaki egészen vékonyan is narancsbőrrel küzd.

És a nagy fenék se jelent egyet a narancsbőrrel.

3)

"a sport és az arányok javítása-nem a meglévő adottságok megszüntetése-lényegesen jobb ötlet"

vs.

"ha akarna sem tudná nőként úgy kigyúrni magát naturában"

Döntsd már el mit szeretnél!

Ha nem tudja kigyúrni magát (ami igaz), akkor mégis hogyan változtathatná meg vele az arányait?

Egy átlag 10 centis váll-csípő különbséget mégis hogyan tüntetnél el?

És milyen primitív szélsőségről írsz?

A képen egy 32-es vállú, 25-ös karú nőt látsz.

Mégis már most is aránytalanul fest a teljesen normál vastagságú karjával.

Ezen még 1-2 centinyi plusz izom is rosszabb esztétikai hatást kelt, nem kell testépítői méretekben gondolkodni.

2013. máj. 9. 09:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elég sokféle választ :D Nem jutottam sokkal előbbre, de valószínűleg a mérsékelt diéta és kardio edzés mellett maradok. Túlsúlyos nem vagyok, a vállam se kicsi, a felsőtestemmel nagyjából elégedett vagyok, csak csenevészebb ne legyen.
2013. máj. 9. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!