Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok le?

Hogyan fogyhatok le?

Figyelt kérdés

2 évvel ezelőtt műtöttek rákkal, majd kemoterápia után komoly gyógyszereket kellett szednem. Ennek az eredménye lett a 160 cm magasságomhoz 123 kiló. A gyógyszereket végre elhagyhattam, jelenleg másfél éve tünetmentes vagyok, elkezdtem fogyókúrázni. Teljes étrendváltozást csináltam. Nem eszek kenyeret, tésztaféléket, lisztes dolgokat. Nem eszem édességet, cukrot, nem nassolok. Az étrendem igazából csak rizs, csirkemell, hal, lazacból és zöldségekből áll..

Elkezdtem edzőterembe is járni heti 3 alkalommal 1-2 órát. 2 hónapja 88 kiló vagyok. Szerettem volna május végéig még 5 kilót leadni, de nem megy, és nem értem miért.. 2 hónapja egyszerűen semmit nem fogyok, a súlyom csak a 86-88 kiló között ugrál. Mit rontottam el?? Miért nem megy tovább?? Annyira el vagyok keseredve, mert hosszú utat tettem meg, és nincs meg a motivációm.. Néha úgy el vagyok keseredve hogy feladnám legszívesebben, és nem kínlódnék a futópadon..

Adjatok tanácsot, mit tegyek, hogy 5 kiló lemenjen??

41/N

2013. máj. 8. 20:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok, hihetetlen micsoda lelki erő van benned! :)

Semmit nem rontottál el, ennyi fogyás után természetes, hogy megakad, stagnál egy kicsit. Én azt tanácsolnám, hogy tarts egy pár nap pihit, ne tornázz, ne figyelj annyira oda az étrendre, és utána térj vissza ahhoz, amit most csinálsz. :)

További sok sikert és kitartást!!!

2013. máj. 8. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!