Diétába szeretnék kezdeni, valaki velem tart?
Figyelt kérdés
Fehérje diéta lenne az alap azaz a lényeg, hogy sok fehérjét sok zöldséget lehet enni, kevés gabona és sok mozgás. Azért szeretném, hogy legyen egy társam, mert nagyon nehéz egyedül megcsinálni, már jó párszor próbáltam de mindig elbukok... 18/L2013. máj. 7. 20:58
1/7 poiu válasza:
Én már túl vagyok ezen, inkább csak érdeklődöm, mi volt ebben nehéz? Nekem pár hét után teljesen természetes volt, hogy nem eszem kenyeret, krumplit, gabonafélét.
2/7 anonim válasza:
Ha gondolod csatlakozom, bár kb. egy hónapja csinálom, az utóbbi időben kissé elengedtem magam (sajna rettenetesen édesszájú vagyok). Írj privit. :)
17/L
3/7 A kérdező kommentje:
igen azt elhiszem, de én addig a pár hétig nem tudok eljutni, mivel folyton becsúszik valami..
2013. máj. 8. 20:22
4/7 poiu válasza:
Ezt sem értem. Miért hízlal, ha becsúszik valami?
5/7 A kérdező kommentje:
mert az nyilván nem egy diétás dolog => sütemény stb, ami nem része a diétának tehát egy hízlaló étel
2013. máj. 9. 21:21
6/7 poiu válasza:
Egy süteménytől nem lesz semmi bajod. Nekem is becsúszik ez az. A lényeg az, hogy ne add fel. Edd magad degeszre zöldséggel, legyen nálad mindig valami (pl. sörretek - most olcsó és finom), ha rádjön az éhség, edd a retket és csak utána a sütit, ha nem tudod megállni. Egyszerű, betartható szabályokat találj ki. Tényleg csak pár hét kell, utána csodálkozni fogsz azon, hogyan voltál képes ennyi szemetet befalni :-)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2013. máj. 22. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!