Elegem van, nagyon :' (. Kell egy kis megnyugvás a lelkemnek! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most tartok a fogyókúrám/életmódváltásom nevezze,aki aminek akarja 4. hetében. AZt tudom,hogy szörnyen eszek,de nincs itthon értelmes étel szinte soha..msot főleg nincs mivel nem kaptunk még fizetést. A családban amúgyis mindenki mindenkinek az ellensége. Én eldugtam a kis szekrénykémben müzliszeletet ilyen vackot tök olcsó. Mást nem nagyon tudok csak ilyen sncak-eket+ almát mivela hűtőből felzabálnak előlem mindent. És ilyenkor már amúgysincs étel legalább ez legyen. Se zöldség se hús. Iszonyat éhes vagyok:( Nem tudom,hogy a sporotlásom étkezésem mennyire reménytleen-e de úgy érzem nagyon. ajj elegem van enni akarok,amit tlaálok! Egyáltlaán azt tudnám,hogy jó irányba haladok-e.2013. máj. 7. 17:59
1/5 anonim válasza:
Csak ilyen müzliket eszel akkor több kárt csinálsz a szervezetednek mint hasznot, egyél azt amit a többiek csak kevesebbet mint amit eddig ettél és tornázz.
A szervezeted tudja mire van szüksége így nem hiába kívánsz valamit. Enni kell mindent csak mértékkel.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire volt érthető,de nincs már egy forintunk sem. Még pár napig nem is lesz a többiek mindent felzabálnak egyszerre én meg eldugni csak ilyen sz@rokat tudokmert külön hűtőm nincs. A fizetés 1-2 hetében talán tudok enni húst blbal.
2013. máj. 7. 18:17
3/5 poiu válasza:
Figyu, ez nehéz, mert a szegények a legkövérebbek. Mindez azért, mert olcsó keményítővel eszik magukat tele. Nem tudom elképzelni sem a helyzeted, ezért ne vedd okoskodásnak, amit tanácsolok. Lehet, hogy baromság. Én vennék magamnak zöldséget, és azt rágcsálnám nyersen. Ezt csináltam egyébként, amikor viszonylag gazdag voltam és fogynom kellet.
4/5 A kérdező kommentje:
poiu van e-mailed? vagy vlamai,ahol tudunk bezsélgetni?
2013. máj. 7. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!