Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elegem van, nagyon :' (. Kell...

Elegem van, nagyon :' (. Kell egy kis megnyugvás a lelkemnek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most tartok a fogyókúrám/életmódváltásom nevezze,aki aminek akarja 4. hetében. AZt tudom,hogy szörnyen eszek,de nincs itthon értelmes étel szinte soha..msot főleg nincs mivel nem kaptunk még fizetést. A családban amúgyis mindenki mindenkinek az ellensége. Én eldugtam a kis szekrénykémben müzliszeletet ilyen vackot tök olcsó. Mást nem nagyon tudok csak ilyen sncak-eket+ almát mivela hűtőből felzabálnak előlem mindent. És ilyenkor már amúgysincs étel legalább ez legyen. Se zöldség se hús. Iszonyat éhes vagyok:( Nem tudom,hogy a sporotlásom étkezésem mennyire reménytleen-e de úgy érzem nagyon. ajj elegem van enni akarok,amit tlaálok! Egyáltlaán azt tudnám,hogy jó irányba haladok-e.
2013. máj. 7. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak ilyen müzliket eszel akkor több kárt csinálsz a szervezetednek mint hasznot, egyél azt amit a többiek csak kevesebbet mint amit eddig ettél és tornázz.

A szervezeted tudja mire van szüksége így nem hiába kívánsz valamit. Enni kell mindent csak mértékkel.

2013. máj. 7. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire volt érthető,de nincs már egy forintunk sem. Még pár napig nem is lesz a többiek mindent felzabálnak egyszerre én meg eldugni csak ilyen sz@rokat tudokmert külön hűtőm nincs. A fizetés 1-2 hetében talán tudok enni húst blbal.
2013. máj. 7. 18:17
 3/5 poiu ***** válasza:
Figyu, ez nehéz, mert a szegények a legkövérebbek. Mindez azért, mert olcsó keményítővel eszik magukat tele. Nem tudom elképzelni sem a helyzeted, ezért ne vedd okoskodásnak, amit tanácsolok. Lehet, hogy baromság. Én vennék magamnak zöldséget, és azt rágcsálnám nyersen. Ezt csináltam egyébként, amikor viszonylag gazdag voltam és fogynom kellet.
2013. máj. 7. 18:51
 4/5 A kérdező kommentje:
poiu van e-mailed? vagy vlamai,ahol tudunk bezsélgetni?
2013. máj. 7. 19:14
 5/5 poiu ***** válasza:
Írhatsz privit.
2013. máj. 8. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!