Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miféle állapot lehet ez?

Miféle állapot lehet ez?

Figyelt kérdés

Sokszor van úgy, ha részegre iszom magam, ezt a videót nézem, után folynak a könnyeim, még el is sírom magam. Van benne valami tragikus. Valami mélység, amit máshol nem találtam meg.

http://www.youtube.com/watch?v=4FeBll6sd0o&feature=related

2012. júl. 6. 19:46
 1/4 anonim válasza:
Szomorú vagy?
2012. júl. 6. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Talán mélyen belül, és az ital hatására olyankor felszínre jönnek ezek az érzések. Mostanság elég gyakran elérzékenyülök az tény.
2012. júl. 6. 20:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Senkit nem érdekel, mit írok, mit gondolok. Engem miért érdekeljen, hogy ti mit írtok, gondoltok? Ha nem működik oda-vissza, akkor működik egyáltalán? Bizonyára olyanokat kérdezek, amikre nem érdemes válaszolni. Ok. Ez így nagyon jó. Bárcsak érdekelne még! De már nem. Már régen meghaltam, ahhoz, hogy bármi is lekössön.
2012. júl. 7. 21:16
 4/4 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy?
2013. aug. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!