Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki gyors...

Miért akar mindenki gyors fogyást?

Figyelt kérdés
Hízni sem 2 nap alatt hízott meg senki, mitől jön rá az emberekre, hogy minél gyorsabban fogyjanak? Mitől menne gyorsabban, mint a hízás?
2013. máj. 7. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért amiért én egy 24 karátos autót akarok. Vágyak.
2013. máj. 7. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert most döbbennek rá, hogy mindjárt itt a strand szezon, és jajj, mi lesz, ha nem bikini-kopatibilis a testük.
2013. máj. 7. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Én például egy nőgyógyászati műtétet követő hormonkezeléstől híztam meg, konkrétan az első két hónap alatt 20 kilót. Mivel az új formámban igen kellemetlenül éreztem magam, természetesnek tűnt, hogy a lehető leggyorsabban visszanyerjem az eredetit, amint a kezelés véget ér. 6 hónap alatt híztam 27 kilót, és 4 hónap alatt fogytam le, azóta is tartom. Személy szerint nagyon szerencsésnek tartom magam, de nekem a teljes fogyás gyorsabban ment, mint a teljes hízás.

Vitathatatlan persze, hogy esetem elég speciális, de ilyen is van. A témában korábban feltett kérdésem itt található: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__19..

2013. máj. 7. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!