Mindenki olyan sokat fogy akár már 1-2 hét alatt is, én miért nem?
Az előbb is láttam egy kérdésnél, hogy 80 kg-ból fogyott 2 hét alatt 2,5 kg-t.. Nekem ennyi 2 hónap (!!!) alatt jön össze, ráadásul 110 kg-ból :(
Olyan szomorú vagyok... Hónap elején 108,9 kg voltam, ma meg csak 108,1.. :(
117-118 kg-ról indultam nov 1-jén..
Általában így néz ki egy napom:
70 g tk kenyérből szendivcs + cs.mellsonka + saláta
"10óraira" szűztea keksz, mert korog a hasam..
ebédre fél tányér kaja (általában cs.mell, abból sokat eszek, ha tésztás kaja akkor inkább főzök 2-3 virslit, köreteket nem eszek) + saláta
uzsonna hát ez sokszor kimarad, de ha mégsem, akkor egy kis datolya vagy ilyesmik
vacsira 250 g túró
Hétfőn, csütörtökön, vasárnap sétálok 1-1,5 órát + utána 40 perc bicikli, többi napon 40 perc bicikli (szombat pihinap)
Nem tudom, mi lehet a baj. :(
Én napi 1.5 órát sétálok, nem koplalok, és 3 hét alatt 6 kg-t fogytam.
110-ről indultam, és teljesen elhagytam a kenyeret és az édességet.
láttam már pár kérdésedet, és egyre inkább az a gyanúm, hogy valami hormonális dolog miatt nem fogysz. vizsgáltasd ki magad mindenképp, és ha nincs eredmény, akkor kérdezz meg egy dietetikust, hátha ő tud segíteni.
mindenesetre becsülendő a kitartásod, és persze gratulálok az eddig leadott kilókhoz is :) 10 kg azért meglátszik, akármennyi időbe is került :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!