Mindenki olyan sokat fogy akár már 1-2 hét alatt is, én miért nem?
Az előbb is láttam egy kérdésnél, hogy 80 kg-ból fogyott 2 hét alatt 2,5 kg-t.. Nekem ennyi 2 hónap (!!!) alatt jön össze, ráadásul 110 kg-ból :(
Olyan szomorú vagyok... Hónap elején 108,9 kg voltam, ma meg csak 108,1.. :(
117-118 kg-ról indultam nov 1-jén..
Általában így néz ki egy napom:
70 g tk kenyérből szendivcs + cs.mellsonka + saláta
"10óraira" szűztea keksz, mert korog a hasam..
ebédre fél tányér kaja (általában cs.mell, abból sokat eszek, ha tésztás kaja akkor inkább főzök 2-3 virslit, köreteket nem eszek) + saláta
uzsonna hát ez sokszor kimarad, de ha mégsem, akkor egy kis datolya vagy ilyesmik
vacsira 250 g túró
Hétfőn, csütörtökön, vasárnap sétálok 1-1,5 órát + utána 40 perc bicikli, többi napon 40 perc bicikli (szombat pihinap)
Szerintem az étrendeddel van a probléma, kövezzetek meg nyugodtan, de ez kevés. A reggelid kb 200 kcal, az ebéd normál adag 5-600, a te esetedben kb akkor 250 (nem beszélve arról, hogy csak a hús meg a salit eszed meg, lehet ennyi sincs!), uzsit nem eszel, a túró 350. Ez így 800 kcal jobb esetben. A mozgás teljesen rendben van, de az étrended nincs, így valószínűleg a kezdeti fogyás után tartalék üzemmódba lépett a szervezeted, ezért nincs fogyás. Én 1400 kcalt viszek be, ezzel fogyom pedig csak 65 kg vagyok. Fontos nagyon odafigyelni a kajára, az én hízásomnak az oka pont az volt, hogy kevesebbet ettem, mint kellene és így raktározott a szervezetem (egyébként 75ről indultam). Felállítottam az étrendem, és tök vicces, hogy mindig tele vagyok, nem korog a hasam és mégis fogyok. Az étrended sokkal jobb lenne valahogy így:
Reggeli: maradhat, de nyugodtan kiegészítheted más zöldséggel: paradicsommal, paprikával, ubival, retekkel stb.
Tízórai: keksz helyett inkább egy marék mogyoró, 1-2 gyümölccsel: alma, narancs, bogyósból 1-2 maréknyi
Ebéd: csirke rendben, sali rendben, de a köretből is egyél, kb így lenne ok: 100 g csirkemell, 40 g rizs és még egyéb zöldségek (egyébként én ezt az ebédet kettőbe szoktam venni, két óra különbséggel fogyasztom, sokkal jobban telítődöm)
Uzsonna: 1 pohár joghurt, befűszerezed, zöldséget mártogatsz bele pl. répát vagy 2-3 tojás
Vacsora: rendben
2-3 óránként egyél, akkor nem leszel éhes. Egyébként reggelire én is ilyen szendviccsel kezdtem, nem rég kipróbáltam a zabkását (zabpehely minőségibb ch-t tartalmaz, mint a zsemle), sokkal jobban telítődöm a 40 g zabkásámtól, mint a szendvicstől.
Ha bármi kérdésed van, írj rám nyugodtan, szívesen segítek és ne keseredj el, bármikor lehet változtatni! :)
Kezdetben sem fogytam..
Novemberben +2 kg, decemberben -2 kg, január -4 kg, azóta meg -2 kg.
Pedig januárban sem csináltam semmit máshogy.
Amúgy szerintem nem eszek keveset, fél adagot csak a tésztás, meg a hizlaló kajákból.
Husikból sokat eszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!