Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Félek hogy bulímiás lettem? :S

Félek hogy bulímiás lettem? :S

Figyelt kérdés

szóval régebben,vagyis néhány hónapja elkezdett jobban érdekelni,hogy hány kg vagyok stb és,hogy itt-ott van feleslegem ekkor 159-160 cm és 54 kg voltam.Elhatároztam,hogy fogyni fogok,vagyis úgy kezdődött,hogy nem reggeliztem,utána nem vacsoráztam és végül már nem is ebédeltem(kidobtam,odaadtam a kutyának stb.).Egyre kevesebbet mutatott a mérleg,aminek nagyon örültem,többször becsúszott egy pár nagy zabálás,de ekkor mindent mindennel,persze ilyenkor annyira lelkiismeret furdalásom volt ,de még nem hánytattam magam,hanem koplaltam.Lefogytam 48 kg-ra,mindenki mondta,hogy milyen vékony vagyok,hogy csináltam stb.Aztán ezt folytattam pontosan nem is tudom mennyi idejig a legkevesebb súlyom 44.5 volt,ekkor már néha zabálások után volt,hogy meghánytattam magamat,de ritkán.A leghosszabb idő amit kibírtam teljesen kaja nélkül egyfolytában 5 és fél nap volt.Később már nem igen bírtam,vagy nem tudom és már majdnem minden nap zabálás lett és nemrég megdöbbenve tapasztaltam,hogy itt ott lerakódott pl.: csípő,has,com,kar,kis toka,arc(de itt azét ne orbitálisra gondoljatok) és a mérleg 54-54.5 kg-ot mutatott,de persze ez is változó volt mert néhány napot koplaltam,de már nem bírtam(om) annyira mint néhány hónapra max 1-2 napig.Annyira rosszul érzem magamat érzem a ruháimon(amik akkor jobban álltak),hogy feszesebbek stb:S Most,mióta suli van ezt kezdtem el csinálni: reggelizek,tízóraizok,ebédelek(többet,bármit),de ezt úgy,hogy a rendes ebéd után még eszek-eszek és eszek mindenfélét: édességet,kenyeret,kefírt,sajtot,csoki,palacsinta stb.,egyszerre amíg azt nem érzem,hogy már feszül a hasam és ha a szüleim elmennek akkor meghánytatom magamat,de ezután még lehet hogy megint eszek vacsorát,de azt már nincs lehetőségem kihányni:S Most 51-53 kg között vagyok de néha több,kevesebb.Ja és 161-2 cm körül de inkább 1. Olyan akarok lenni megint mint voltam,de nekem ez az egészséges mértékkel táplálkozás nem jön be mert ha lúd legye kövér alapon akaratlanul felfalok mindent,nem bírom ki,hogy nem:S:S Persze mostanság már nem mondják h. milyen vékony vagyok stb. csak anya,dehát az ugye más tészta!!! Mi lehet ez:@ 44-8 kg között akarok lenni vagy alatt!!!Annyira irigykedve nézek egy szép vékony lányt! UNDORODOK MAGAMTÓL!!!! L/14

Amióta már kb 5-6 napja folyamatosan csinálom és nem úgy mint régen,tehát csak néha,pl.:ma amikor ledugtam az ujjamat tök könnyen kijött a kaja és nem is égett a nyelőcsövem,mondjuk szerintem nem minden,de majdnem.Az a baj h. estefelé megint be fogok zabálni én ezt nem bírom öngyilkos leszek!!!:\\\\\\\'( Mióta iskola van majdnem minden nap csinálom :S a hánytatást és már nem is esik nehezemre csak úgy ha lenyúlok szinte mindjárt jön,előtte meg mindent bezabálok :S most pár perce is ez volt!! Minen nap elhatározom,hogy következő nap nem eszem semmit és akkor kibírom jobb esetben max 2 napig aztán zaba+hányás,pedig nem akarok enni!!!

2009. szept. 29. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt tartod, hogy elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, hogy nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni. Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön. Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél. Mert odakinn a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdıdik.
2009. szept. 29. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Szia! Nem tudom, hogy elolvasod-e a válaszom, vagy egyszerűen csak beikszeled az ablakot, mert azt mondod: nem segítséget, hanem választ kértél. 14 éves vagyok, és megjártam már a poklot poklát, hidd el.

Amit csinálsz, az veszélyes. Sokáig én sem hittem el magamról, hogy beteg vagyok. De aztán rádöbbentem. Megutáltam, hogy a csípőm átdöfi a bőröm, hogy a gyomrom örökké korog, hogy a kezem remeg. Megutáltam titkolózni. Megutáltam mindent.

Nagyon nagy erőfeszítésbe került, de változtattam. Most 162 cm-rel vagyok 55 kg, vagyis annyi, amennyit te "kövérnek" titulálsz. Rájöttem, hogy sokmillió ezerszer fontosabb dolog van az életben, mint az, hogy mennyit mutat az a nyamvadt mérleg. Rájöttem, hogy az, hogyha nevetsz a barátiddal, milliószor felszabadítóbb érzés, mint az, hogy remegő kezekkel böngészgeted a kalóriatáblázatot, vagy a mosdó fölött hasalsz. Á, mondjuk ez most úgy hangzott, mintha egy alulfizetett pszichomókus mondta volna, csak szerettem volna, ha érted, mire gondolok. xD Ne magadon változtass, hanem az értékrendeden! :) Szurkolok neked, még akkor is, ha most utálsz, vagy éppen hülyének nézel a válaszom miatt. -.-

Van egy érdekes könyv, a címe Súlyos, Julia Bell-től, ha érdekel a téma. Egy bulimiás lányról szól, kissé elvont jelentése van, de ha megérted... akkor nagyon sok mindenre rávilágít.

{Megsúgom neked, az nem tévhit, hogy a fiúk nem szeretik a deszka lányokat. Tényleg nem szeretik! Ezt már többen is mondták nekem (mindannyiuk hímnemű volt);)}

2009. szept. 29. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Szia! Írj privit és adok pár tanácsot!

Egy testépítő.

2009. szept. 29. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

szija^^

amikor olvastalak..szinte beleborzongtam >.< ugyan ezt csinálom..csak én 4körül érek haza,addig egész nap csak egy almát és egy fél müzliszeletet eszek..de utána..elszabadulok >.< és 4től 5ig-6ig csak zabálok..de folyamatosan. utána pedig..hányok.de nekem már le se kell dugni az ujjam meg semmit a torkomon..magától jön..ha akarom,ha nem..egyszerűen bennem van az az érzés,és minden kaja után..de ez így nem jó..mert egy dekát se fogyok. am régebben anorexiás voltam/vagyok,de a nyáron hogy mia lettem híztam 10!! kilót..és utálom magam. 48kiló leszek karácsonyra és kész. am most 171cm és 69kg vaok,nehéz csontozatú. sajnos.

a kérdésre válaszolva pedig: nem tudok mit mondani.mert én is ugyanezzel küzdök sajnos >.< és nem tudok mit kitalálni ellene >.<

15L

2009. szept. 29. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
te hülye vagy, legalább ne bíztatnád szegény lányt , meg még mia!!! normális vagy?? pff.... kérjetek anyutoktol segítséget!
2009. szept. 30. 08:14
 6/7 Doruss válasza:

Szerintem nem az számít, hogy hány kiló vagy, hanem az, hogy hogy nézel ki. Nem kell lefogynod, nem kell koplalnod egyfolytában! Hogyha azt látod majd a tükörben, hogy úszógumijaid vannak ami kilóg a csípőgatyából, akkor majd fogyhatsz, de akkor sem így, ez nagyon brutális. Amúgy hidd el, hogy néha a ducibb lányok még szebbek is, mint az extrasoványak, nem beszélve arról, hogy ha sokáig folytatod még ezt, az arcod is beesett lesz és nem fogsz tudni mit kezdeni magaddal.

Én 160 centi vagyok 45 kiló, de ez nem jelenti azt, hogy neked is ennyenek kell lenned. Én is túl sovány vagyok, már sokan mondták, de egyszerűen képtelen vagyok hízni, pedig nem tudod, mit meg nem adnék azért, hogy felszedjek pár kilót.

Szerintem ez az egész felesleges, semmi értelme. Bármi jobb, mint hogy kórosan sovány legyél. Gondolj a szép dolgokra az életedben, gondolj arra, hogy ha nem pont negyven kiló vagy, attól még lehetsz boldog (tom ez úgy hangzott mintha egy agybeteg pszichológus mondaná de ez tényleg így van). Hidd el, ezer fontosabb dolog van annál, mint hogy hány kiló vagy. Nem az számít, hanem csakis az, hogy jól nézz ki és jól is érezd magad.

Persze most biztos az mondod, hogy te ilyen "kövéren" nem fogod jólérezni magad, de akkor tedd fel magadnak ezt a kérdést: Most, így, bulimiásan, felváltva koplalva és hányva, ingadozó súllyal - JOBBAN ÉRZED MAGAD?!

2010. márc. 8. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak azért hánytatom most magam,mert van egy nadrágom,amibe beleakarok fogyni. 65-68kiló voltam mikor megvettem,és elhíztam félévre rá...sajna azóta többször is lefogytam 65 kilóra sporttal és diétákkal és érdekesmódon a combomig sem jött fel a gatya...szóval minden hiába....4éve sikerült leadnom 10kilót 3hét alatt így...
2010. ápr. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!