Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs időm tornázni, de ez...

Nincs időm tornázni, de ez azért ér valamit?

Figyelt kérdés

Babámmal vagyok itthon, kevés szabadidővel, viszont 8 kiló felesleggel.

Kicsim 2xfél órát alszik nap közben, emellett folyamatosan mozgásban van, feláll, lépeget. Időm nincs tornázni, de mikor együtt játszunk, néhány hasizmozás, lábemelés stb belefér, de még egy 10 perces programot sem tudok egyben végigtornázni, állandóan utána kell futni. Ez azért érhet valamit? 8 hónapos, még szoptatom is, tehát nagy diétákra nincs mód, de valamit most már kell magammal kezdeni.

2009. szept. 29. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon hatásos fogyókúrának. De amikor alszik, egy fél órát tornázhatsz intenzíven:)
2009. szept. 29. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Amíg szoptatsz ne csinálj semmit szerintem.Nemsokára még intenzívebb lesz a gyerkőc,akkor mégtöbbet kell utánna futkosni.Ha kevésnek találod a mozgást és mint írtad a gyerkőc sem alszik sokat,tedd babakocsiba menjetek sétálni,ha lehet hegynek felfelé.Ennek köszönhetően lehetséges hogy a pici is többet fog aludni.
2009. szept. 29. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért ez jobb mint a semmi, legalább kicsit átmozgatod magad.de próbálj meg azért napi fél órát valahogyan magadra is fordítani, pl estefelé a párod is figyelhet a kicsire amíg tornázol. vegyél esetleg lábsúlyt és azzal járkálj otthon és amikor csak lehet csinálj lábemelgetéseket..jobbat sajnos én sem tudok.
2009. szept. 29. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!