Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek előfordult már ilyen?

Nektek előfordult már ilyen?

Figyelt kérdés

Lefogytam, és bulémiás lettem utána, sajnos, és még ma is van,hogy bezabálok, sokszor nem tudom kihányni, mert anyuek othon vannak, de nagyon leakarok szokni erről, a bulémia miatt sok a falásirohamom, nemtudom h küzdjem le:( És,hiztam tőle sokat.

Ha neki állok diétázni, mit csináljak? mozogjak heti hányszor? és tényleg nem jó ha SAJTOT ESZEK?(csk mert az a kedvencem, és állitólag nemjó, persze nem egészen értem, hogy miért)

Na meg valaki tudja, mennyi idő mig beindul a fogyás diétával és mozgással?

KÖSZÖNÖM NEKTEK ELŐRE IS:)

2013. máj. 6. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
szia. elég rég edzem ! pár osztálytársamnak már segítettem lefogyni. ha szívesen segítek, ha érdekel, írj privit. :)
2013. máj. 6. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:

A szénhidrát és a keményítő lebontása már a szájüregben megkezdődik.

Vagyis hiába hányod ki, már cs*szheted :)

Nem, nem jó a sajt, nagyon zsíros. Én is szerettem a sajtot, szinte szakértőjük voltam, akárcsak a tésztaféléknek. De sajnos le kell mondani dolgokról.

Inkább étkezz egy nap sokszor, kis adagokban, normális ch-fehérje-zsír arányban.

Kezdj el edzeni, heti minimum 3-5×!

2013. máj. 6. 19:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom:) jo tudni ezeket :)
2013. máj. 6. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan egyél sajtot!

Én 30 kg-ot fogytam fél év alatt és 3 éve tartom. A "fogyókúrám" idején is és azóta is majdnem minden nap eszek sajtot, mert én is nagyon szeretem.

2013. máj. 6. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó: oké, de függ az, h te mennyi súllyal fogytál..

valaki úgy is fogy, hogy minden nap banánt banánnal, szőlővel turmixolva eszik.

de valaki 2 hajszálvékony szelet kenyérrel is súlyt tart.

szóval kérdező, ne egyél sajtot, ha jót akarsz.

2013. máj. 7. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Aki két hajszálvékony kenyértől is hízik, az jobban teszi, ha elkezd rendesen étkezni és sportolni, mert teljesen lelassult az anyagcseréje.
2013. máj. 7. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!