Nektek előfordult már ilyen?
Lefogytam, és bulémiás lettem utána, sajnos, és még ma is van,hogy bezabálok, sokszor nem tudom kihányni, mert anyuek othon vannak, de nagyon leakarok szokni erről, a bulémia miatt sok a falásirohamom, nemtudom h küzdjem le:( És,hiztam tőle sokat.
Ha neki állok diétázni, mit csináljak? mozogjak heti hányszor? és tényleg nem jó ha SAJTOT ESZEK?(csk mert az a kedvencem, és állitólag nemjó, persze nem egészen értem, hogy miért)
Na meg valaki tudja, mennyi idő mig beindul a fogyás diétával és mozgással?
KÖSZÖNÖM NEKTEK ELŐRE IS:)
A szénhidrát és a keményítő lebontása már a szájüregben megkezdődik.
Vagyis hiába hányod ki, már cs*szheted :)
Nem, nem jó a sajt, nagyon zsíros. Én is szerettem a sajtot, szinte szakértőjük voltam, akárcsak a tésztaféléknek. De sajnos le kell mondani dolgokról.
Inkább étkezz egy nap sokszor, kis adagokban, normális ch-fehérje-zsír arányban.
Kezdj el edzeni, heti minimum 3-5×!
Nyugodtan egyél sajtot!
Én 30 kg-ot fogytam fél év alatt és 3 éve tartom. A "fogyókúrám" idején is és azóta is majdnem minden nap eszek sajtot, mert én is nagyon szeretem.
Utolsó: oké, de függ az, h te mennyi súllyal fogytál..
valaki úgy is fogy, hogy minden nap banánt banánnal, szőlővel turmixolva eszik.
de valaki 2 hajszálvékony szelet kenyérrel is súlyt tart.
szóval kérdező, ne egyél sajtot, ha jót akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!