Futni szeretnék. De félek h nem nagyon bírom. Vagy ha nem bírom akkor sétáljak, majd megint futás majd séta?
Figyelt kérdés
?2013. máj. 6. 18:13
1/7 anonim válasza:
Igen , ahogy leírtad! Higgy nekem egyre jobban fog menni!
Nekem is így történt! Szurkolok! Kitartást!
2/7 anonim válasza:
ha úgy érzed h nem bírod elobb próbalj meg sétalgatni, hosszú távon es gyorsan. vagy ha nem szeretsz akkor bicajozhatsz is. vagy járj kocogni! hetente legalább 1x-2x minimálisan fel orát. Ha mar úgy erzed h bírod, akkor mehetel simán futni is
3/7 anonim válasza:
fogyokurahoz amugy is jobb a tempos seta, szoval inkabb azt csinald.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :))))
2013. máj. 6. 18:24
5/7 anonim válasza:
Első 5 km edzésterv pont erre jó :) nekem bevált. Az elején 1 percet alig bírtam végigfutni, most már 6 perc egyfolytában futásnál járok.
6/7 anonim válasza:
Szerintem az előző válaszoló is erre gondolt: [link] Nagyon-nagyon jó, 7 perc futásnál, és 2 perc sétánál járok, és eddig simán megy. :)
7/7 anonim válasza:
Én is a linkelt edzéstervvel kezdtem futni, ma már 7 km-nél tartok megállás nélkül (korábban beledöglöttem, ha futnom kellett). Nekem bevált, ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!