Rubint Réka? (bővebb lent)
Figyelt kérdés
Rubint Réka tornagyakorlatait ha rendszeresen csinálom, akkor segíthet? Step lépcsőt hol és mennyiért tudok venni?2013. máj. 5. 22:12
1/5 Hensze válasza:
Persze hogy segít a fogyásban! :)
Emberileg nekem nem nagyon szimpatikus a viselkedése, de tény hogy a szakmában nagyon ott van.
Ha figyelsz egy kicsit a táplálkozásodra és egy héten 2x 3x megcsinálsz 1-1 blokkot akk beindul a fogyás.
2/5 anonim válasza:
Persze hogy segít az izmaid megmozgatásában.
A fogyáshoz semmi köze, az táplálkozás kérdése.
3/5 anonim válasza:
Na én pont ezért nem szeretem Rékát. Ahhoz, hogy jól csinálja az ember, kell vennie step zsámolyt, meg gumi kötelet stb.
A step zsámoly, amit én láttam és legolcsóbb 6900 ft volt, gumikötél 3000-től felfelé, attól függ milyen erőset akarsz. [link]
A decathlonban találkoztam vele, biztosan van a hervisben is, de az drágább üzlet.
4/5 anonim válasza:
Tökéletesen lehet erősíteni, edzeni, egészségesen karban tartani a testet ennyi felszereléssel: 0. semmi. nem kell hozzá semmi.
5/5 anonim válasza:
Igen, segít! Legalábbis nekem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!