172 cm és 52 kilós lány vagyok, hízni szeretnék, de egyszerűen sehogy se megy... Mit egyek, ami hízlal? Vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008. jún. 16. 13:44
1/8 anonim válasza:
azt javaslom egyel rengeteg feherjet........hidd el bejon:)
2/8 anonim válasza:
végre valaki aki hízni akar:) örülök:)
sokszor egyél, és ha lehet, sokat! meg ugye fehérjét, csatlakozom az előttem szólóhoz.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát rám fér a hízás asszem!!:)Köszönöm a válaszokat!!:)
2008. jún. 16. 16:04
4/8 anonim válasza:
Milyen jó neked,hogy hizni szeretnél :) az én testtömegindexem megyeggyezik a tieddel, én mégsem vagyok megelégedve magammal.Azt javaslom neked a jobb étvágy érdekében,hogy sportolj,legyél sokat a szabadban és hamarabb és többször megéhezel :D. S garantálom,haogy ha mindig jó étvággyal eszel akkor hizni fogsz :P jah és egyél finom házikenyeret :))))))))))))))
5/8 A kérdező kommentje:
HÁt,én azért is szeretnék hízni,mert mindenki piszkál,h túl sovány vagyok!!Köszönöm a válaszod!!:)
2008. jún. 17. 11:20
6/8 anonim válasza:
Enis csak annyit tudok irni,hogy egyel sok-sok feherjet,en harom het alatt 2 kg-ot szedtem fel,mert rengetek feherjet megettem!!!!! :) Sok sikert ;) (de en mar azt leszeretnem adni!)
7/8 anonim válasza:
Azér tévhitekbe ne keverjük a kérdezőt.sport nélkül a fehérjét hiába eszed nem izomba fogsz tőle "hízni". Rendszeres sportolás, helyes TISZTA étrend és csak ezután kell KIEGÉSZÍTENI fehérjével...
8/8 anonim válasza:
Szia.
Én is elég sovány vagyok és mindig piszkálnak is vele.
Anyukám orvoshoz is vitt már miatta de nekem mindig vitaminokat írnak fel meg Nutridrink-et, mert étvágyam sincs
ez a Nutridrink egy "finom" tápszer...de én nem szeretem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!