Hajnalban egy croissant (az a kicsi zacskós bolti cucc, mert nincs másra időm)
Délután háromig 2 darab apró magoskifli, gyümölcs
Ebéd: közepes adag káposztás tészta, gyümölcs
Vacsora: szendvics só, majonéz meg minden más hízlaló ízesítő nélkül
Ehhez jön még napi 2-2,5 liter víz, egy csomó lépcsőzés meg rengeteg séta, súllyal felszerelve. 51 kiló körül vagyok és 154 cm. Nem a fogyás az elsődleges célom, csak érdeklődni szeretnék, ha ilyen étrendet folytatok, tudnék-e fogyni valamit, miközben a napjaim nagyrészt normálisan telnek. A válaszokat előre is köszi!
hát sztem elég gáz ez az étrend, sok a szemét benne!
2009. szept. 28. 19:29
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre!-.-' Mondd, pontosan hol itt a szemét?
2009. szept. 28. 19:51
3/11 anonim válasza:
szemét:
Hajnalban egy croissant
közepes adag káposztás tészta
szendvics só, majonéz
2009. szept. 29. 10:09
4/11 A kérdező kommentje:
Croissant, mert nincs másra időm, tényleg csak arra, hogy feltépjem a zacskót és elrágjam azt a szemetet.
A káposztás tésztát szívből gyűlölöm, most is csak azért ettem meg egy fél adagot, mert a sulimenzán nem maradt más menü, én pedig nagyon éhes voltam. Ma pl párolt karfiolt ettem rizzsel.
A szendvics pedig só és majonéz NÉLKÜL, ha esetleg olvasni meg is tanulnál. Kérdés?
2009. szept. 29. 17:07
5/11 anonim válasza:
Azt esetleg nem tudnád megoldani hogy este lefekvés előtt csinálsz magadnak egy szendvicset? És a menzát muszáj bevállalnod? Ezt nem tudnád magadnak szintén este megcsinálni? Mondjuk egy kis párolt zöldséget csirkével?Vagyste sincs iddőd? Amúgymeg hány éves vagy?
2009. szept. 29. 19:41
6/11 anonim válasza:
Előző vagyok, mondjuk az előbb(5kor) írtál azalatt szerintem meg tudnád csinálni a kis barnak iflis szendvicsed (:
2009. szept. 29. 19:42
7/11 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, és valahogy így néz ki egy délutánom: 3-kor végzek a suliban, mert minden nap 8 órám van, 5-re érek haza, mert 2 órát utazom. Akkor ide ülök a gép elé, mivel elég sok feladathoz szükség van netre és általában este 10 körülig tanulok, aztán rögtön aludni megyek, hiszen hajnali 4-kor kell kelnem, ha be akarok érni a suliba, ami kb 6 óra alvást jelent. Szóval este nem igazán van időm, enni is a gép előtt szoktam, hogy ezzel se kelljen vacakolnom, szendvics meg... az a pár perc beleférne, de estére nagyjából semmi értelmes vagy egészséges kaja nincsen itthon, mert anyám gyakran van házon kívül és nincs ideje bevásárolni, nekem meg túl macerás lenne, mert nehéz lenne összeegyeztetni a kiadásokat, stb... szóval, eléggé komplikált helyzet:S De a sulimenza általában ehető és egészséges, sok karfiolt, brokkolit adnak.
2009. szept. 30. 17:16
8/11 anonim válasza:
akkor mi a kérdés?? ragaszkodsz a kis szemeteidhez és nem mondasz róluk le! NEM ,nem fogsz fogyni, és elég gyerekes amit csinálsz, ja és na hazudj 15 évesen fürdés után kb 5 perc csinálni egy szendvicset, nem vagyunk hülyék, te kérdeztél mi válaszoltunk..
2009. okt. 1. 12:02
9/11 anonim válasza:
vagy te nem is fürdesz nem is mosol fogat, nem is öltözöl át, te csak egész nap a gép leőtt ülsz és tanulsz, tudod kinek meséld be ..;)
2009. okt. 1. 12:03
10/11 A kérdező kommentje:
1: ilyet nem állítottam
2: nem azt mondtam, hogy fogyni akarok, hanem megkérdeztem, hogy ilyesmi lehetséges-e (és NEM szeretem a croissant-t!!!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!