Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így milyen étrend? Ha így...

Ez így milyen étrend? Ha így folytatom, akkor fogok fogyni?

Figyelt kérdés

Tegnap reggelire ettem 2 puffasztott búzát 4 szelet csirkemell sonkával, majd tízóraira 1 narancsot, aztán ebédre sertésragu levest, meg tejfölös sztrapacskát (menzán kajálok) majd uzsira semmit, nem volt időm, vacsorára meg 25 deka túrót 3 szelet felvágottal, fokhagymával meg paradicsommal.

Ma reggelire szintén 2 szelet búzát felvágottal, ebédre tésztát meg paprikás csirkemellet. Uzsonnára szintén búzát eszek (a narancsba beletört a körmöm, ezután csak késsel bontom) vacsira pedig vagy megeszem a narancsot, vagy 2 szelet kenyér felvágottal. Bár sztem inkább a narancs lesz belőle. Ja, és bevallom, a reggeli mellé ittam egy energia italt, meg picivel később megettem egy kinder pingvint.

Inni nem sokat iszom, ez hatalmas hátrány, kb fél liter /nap. Ezen folyamatosan próbálok javítani.

Mozogni eddig otthon 20 percet rubint rékáztam, holnap megyek majd táncra.

Ez mennyire jó étrend? Ha a csokit kiveszsük belőle, és így étkezem huzamosabb ideig, akkor lefogyhatok végre? Olyan régóta próbálkozom :( Kell még vmit változtatni?

2011. márc. 1. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
TAlán egy hónap alatt sikerülhet 1-2 kilót leadni. Kevés a mozgás. 20perc az semmi. Energia italra sem lenne szükséged. Próbálj minnél többet inni, mert az kimossa belőled a káros anyagokat. Ja és estére ne kenyeret egyél, főleg ne fehéret, hanem reggel.
2011. márc. 1. 13:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Koffein az kell, mert nélküle fáj a fejem. Mozgás nem ennyi... minden nap sétálok még plsuzba 1 órát hegymenetben, meg táncolok és úszok... illetve hétvégén biciklizni si akarok.

Csak azt nem fejtettem ki, mert arra vagyok kíváncsi, az étrendem milyen. Mert attól függ nagyrészt a fogyás.

2011. márc. 1. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval.Igyál sokat, és este már ne egyél kenyeret.Ja és, hogyha annyira szükséged van a koffeinre, ne energiaitallal károsítsd a szervezeted, hanem igyál helyette zöld teát, mert abban is van koffein, ráadásul egészséges is.
2011. márc. 1. 14:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Zöldteát el lehet tenni estére? Mármint este megfőzöm, és reggel elviszem suliba. Mert azért energia italozok, mert nincs időm még kávét főzni se reggel :(

Alapvetően kávézni szoktam. Gondolom az sem jó, inkább zöldtea...

De akkor az étrendem alapvetően jó?

2011. márc. 1. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Kelljél 5 perccel korábban, ha kávét akarsz inni. De ne tegyél bele cukrot, max édesítőszert, ha nem tudod cukor nélkül meginni. Azt ne mondd, hogy jó étrend nélkül nem lehet fogyni, és azt mondom, hogy mozgás jobban közre játszik fogyásban.

Az étrend az jó, hogy reggel eszel, tizórai gyümölcs, vacsi is jó. Azt sajnos nem tudom, hogy mit ebédelsz. Ebédnél több legyen fehérje, mint a széndhidrát. Tehát több hús, kevesebb rizs, krumpli, nokedli. És több zöldség.

2011. márc. 1. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
reggelire ehetsz Graham kenyeret is 1 db csak 49 kalória egy puffasztott rizs is 35kalória kb.
2011. márc. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!