Tudom hogy nem egészséges de lehetséges?
legalább olyanok irnának ide akik ezt kipróbálták es van tapasztalatuk. én amikor elkezdtem futni, plusz edzés kevés kaja sok víz heti 2kilot fogytam de nem az számít hány kiló vagy hanem maga az alakod. a másik hogy én magamtól elkezdtem egy dolgot majd ezt megláttam egy fitness oldalon! a lényege:
mindenki azthiszi hogy az a jo ha reggelizik hát nem! mivel reggel még zsirégetésben van a szervezeted és ha eszel ez leáll. oké hogy lent van az inzulin szint de ennek ehez nincs köze. a lényeg.. amikor felkelsz ne egyél legalább délután 2ig csak vizet igyál! utána 2utan ha eszel akkor csak feherjet(tojás, hal, vagy zöldség, gyümölcs ) és csak 1x! ezután este sportolj majd ehetsz estére szénhidrátot!! (kenyér, hús ,csoki bármi,!!) de lefekvés előtt 1oraval mar ne.és hülyeség hogy ha este eszel rád rakodik ugyanis bebizonyították h amig alszol is emésztesz. az ősemberek sem figyelték h jaj napi 6x együnk hanem egyszer etteek egy nagyot,! vagy éppen nem ettek 2napig aztán egy nagy zabálás.. a vadász ösztön ugye.de mindegy ezekután ha felkelsz még zsirégetésben vagy tehát ne reggelizz. bocsi a helyesirasert telorol irok ha vkit érdekel majd belinkelem az oldalt. amiota ezt csinálom nagyon sok lement a hasamrol.!!
Szerintem sikerülhet.
Én egyszer egy hónap alatt 12 kilót fogytam. Bár nekem 20 kiló súlyfeleslegem volt. Viszont nagyon keményen diétáztam (ez azt jelenti, hogy csak zöldséget és gyümölcsöt ettem). Szerintem egy hónap alatt lefogyhatsz 5 kilót, bár tényleg nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!