Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék kicsit fogyni?

Hogy tudnék kicsit fogyni?

Figyelt kérdés

Abban szeretném segítségeket kérni hogy hogyan tudnék pár kilót leadni és az alakom hogy lehetne karcsubb?

12 éves vagyok és 65 kg:( és 155 cm...Pár kiló túlsúlyom van...Ezen hogy tudnék segíteni?A suliba ha 6 órám van mit vigyek kaját,innivalót?És ha esetleg 4-5 órám van akkor mit vigyek?Mindig egyre kevesebbet?Itthon ha a mamám finomat főz annak hogy álljak ellen-ma is palacsinta volt:( igaz ügyesen kibírtam mert csak 2 ettem..Igaz az osztályomba nem csak én vagyok kicsit ducibb de akkor is zavar...6-an vagyunk lányok mind a 6-an pár kiló túlsúllyal ezért meg akarom mutatni hogy én kicsit többet mozgok..

Most járok hetente 1-szer lovagolni....Itthon szoktam biciklizni de ritka mikor jut rá időm...Mikor ehetek utóljára és mit..Csak kb.... Nem akarok olyan szoros programot magamnak hogy most megehetek 1 szendivecset meg egy almát na akkor mást nem de mégis akarom mérsékelni...

Köszönöm annak aki segít..

Kérlek kerüljétek azokat hogy ne fogyj kicsi vagy még stb..beszolásokat..

A.

2009. szept. 28. 17:22
 1/6 anonim válasza:
100%

mozogj sokat!!! tornázz otthon, csinálj minden nap 10 felülést és 10 guggolást kezdésnek, utána mehet több is, járj biciklivel vagy gyalog, ha busszal mennél, akkor is sétálj inkább egy megállót

evésben meg ne egyél csokit, csipszet, édességet, csak egy héten egyszer, ne igyál szénsavas cukros üdítőket

inkább egyél sok gyümölcsöt, zöldséget

a suliba uzsonnára vigyél egy sajtos szendvicset, egy almát és szénsavmentes ásványvizet, ez tökéletes lesz

ennél többet ne tegyél...ezzel is látszani fog, hogy adsz magadra!

2009. szept. 28. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Meg tudlak érteni,nekem is küldték már az olyan válaszokat,hogy nem hájas vagyok hanem hülye,ne fogyjak...Én nem foglalkoztam velük,mert én látom magamon,hogy hájas vagyok és a számok nem biztos h a valósat mutatják.Mert lehet vki 60kg,ha nem látszik rajta mert erős csontozatú.

Na lényeg a lényeg:

-NE fogyókúrázz!

-NE mondj le semmilyen ételről!Vagyis egyél nyugodtan kenyeret is,de csak teljeskiőrlésűt és mértékkel.Ehetsz tésztát is,de csak mértékkel - ha lehet inkább rizst egyél,az egészségesebb.Egyél zöldségeket,gyümölcsöket.Pl.:frissenülthez ebédre egyél zöldköretet vagy salátát.

Egyszóval minden fontos tápanyagot juttass a szervezetedbe,de mértékkel.

-MOZOGJ!Sajnos a heti 1x-i lovaglás ide nem elég.Miért nincs időd mozogni?A legjobb az lenne ha hetente 4x fél órát kocognál+mellette tornáznál otthon.Tornázni tudsz zenehallgatás közben,vagy este tv-zés közben is.

Azt kihagytam,hogy az ételeknél természetesen cukrokat,csokikat és cukros löttyöket felejtsd el!

Kb. ezek az alap dolgok.

Iskolába tudsz vinni:

-szendvicset(úgy is lemozgok mert lovagolsz,tesi óra...torna)

-gyümölcs saláta vagy csak simán gyümölcs(alma,barack,körte...)

Remélem tudtam segíteni!(:

14,5/L

2009. szept. 28. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:

én is hasonló cipőben járok....de sikerült fogynom 2 HÉT ALATT 4 kilót(persze még folytatom)

A"recept"

reggeli:győri édes jó reggelt+fantasia(joghurt)

10órai:fantasia

ebéd:2 cs.győri édes jóreggelt+joghurt

vacsi(16:30):omlett(2db tojás)

+egy héten vagy biciklivel,vagy gyalog megyek /2km a suli/ 66kg voltam,de most:164cm-62kg

2009. szept. 28. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
jah és 12/L
2009. szept. 28. 18:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

Vgayi azt mondjátok hogy elég az hogyha hetente egyszer lovagolok és itthon tornázom és figyelek arra mit eszem?

Ha ilyenkor vacsizok az jó?Most ettem egy szendvicset délben cs.mellet ettem rizzsel...reggeli megint csak egy szenya...

2009. szept. 29. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nagyo duci kislány voltam, 16 éves korom körül elkezdtem nyúlni, szerintem nálad is így lesz, mert ennyi túlsúly mikor nőssz, magától lemegy. Ne stresszelj rajta! Én szinte teljesen elégedett vagyok a súlyommal kinézetemmel mára, pedig igazán nem erőltettem meg magam fogyó kúrázás terén.

Persze a 6 után ne egyél, és tartsd be az itt leírtakat, mert súly megtartáshoz ez bőven elég. :)

21/L

2009. okt. 1. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!