Mivel habarjam a szószokat hogy ne hizlaljon?
Figyelt kérdés
Mivel sürithetem be habarhatom be a szószt hogy ne hizlaljon? Valami mást liszt helyet?2008. jún. 16. 08:47
1/2 anonim válasza:
Pl egy szem főtt krumpli. Ha szósz sós akkor bármilyen más zöldség is lehet, néhány dekát összeturmixolsz. Ha édes, akkor is lehet krumplival. Én így szoktam.
2/2 anonim válasza:
nincs az ételeknek velük meghatározott tulajdonságuk a hízásra nézve, nincs hízlaló étel
az emberek elhízását a mozgáshiány és a szemét kaja okozza, így ha az egyiket kiktatod már jó úton haladsz, ha mindkettőt akkor leszel fitt és egészséges!!
sok sikert! amúgy hogy válszoljak is, teljes kiörlésű liszt?? hmmm???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!