Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? Ne egyek?

Mit kéne tennem? Ne egyek?

Figyelt kérdés
Mi lehet a velem a baj?Kb 3 hónapja próbálok lefogyni,de nem megy.Mindig is zavart az alakom/súlyom szoktam mozogni és diétáztam is.
2013. ápr. 30. 20:31
1 2
 11/16 anonim válasza:
Mi az, hogy szegyen, emberek? mar megbocsassatok, de ez az oldal nem azert van, hogy egymast ocsaroljuk. hogy eshet neki? mellesleg. en is 15 eves vagyok, 162 cm es 50 kilo. en is fogyozok. egyaltalan nem szegeny. szanalmasak vagytok
2013. ápr. 30. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Én csak arra utaltam, hogy ennyi idősen ennyi torna szörnyen kevés. Ez egy öregasszonynak is kevés lenne...
2013. ápr. 30. 22:40
 13/16 anonim válasza:

idezem:

A lényeg, hogy egyél ötször egy nap

idezet vege

ketszer eszem egy nap , akkor erek ra ....

most ittam meg egy flakon kobanyait...

stabilan 95 kg vagyok 185 cm mellett

altalaban 2-3 tonnat emelek egy heten

22 ora utan mar nem nagyon birom ebren

dietaznom kellene?

2013. ápr. 30. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért lenne muszáj egyáltalán tornázni? Írta, hogy mozog, sétál, fut, a torna mellett, mi kell még? Láttam egy csomó életerősnek tűnő ifjoncot, aki párszáz méter gyaloglásnál nyivákolt.

Én napi 15 perc edzésnél teljesen büszke vagyok magamra, főleg, hogy heti 1-2 alkalommal jön csak össze, maximum. De azért tudok órákat dolgozni a ház körül (kertészkedéstől csákányozásig) és holnap megyek 20km-es teljesítménytúrára, ami ugyan csak egy laza séta, de van, aki még annyit se.

Kedves kérdező, sajna nem tudom, hogy Nálad mi segítene, saját magammal is kísérleteznem kell, annyira bonyolult ez :( De ha nagyon keveset eszel, az semmiképpen sem jó és egészséges :(

2013. ápr. 30. 23:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Az segíthetne, ha a szinte tápérték nélküli salátákon kívül normális tápanyagot is juttatnál a szervezetedbe. Sovány hús + zöldségek, teljes kiőrlésű kenyér, zabpehely, stbstb. Napi minimum 4-5 étkezés (3órával lefekvés előtt legyen az utolsó, nem az a bizonyos 6óra számít), 0 cukor, szénhidrát mértékkel (kalóriadeficit), napi 30-40perc kocogás, vitamin, sok víz. Nagyjából ennyi.
2013. máj. 1. 01:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Olyan is van, hogy túl keveset eszik valaki. Az is bezavarja az anyagcserét, fogyást. Nyers salátákkal ez könnyen megeshet!

Kell tolni húst (halat, tojást stb.) és nem csak nyerset enni. Akkor jó lesz, ez biztos.

2013. máj. 1. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!