Mit kéne tennem? Ne egyek?
idezem:
A lényeg, hogy egyél ötször egy nap
idezet vege
ketszer eszem egy nap , akkor erek ra ....
most ittam meg egy flakon kobanyait...
stabilan 95 kg vagyok 185 cm mellett
altalaban 2-3 tonnat emelek egy heten
22 ora utan mar nem nagyon birom ebren
dietaznom kellene?
Miért lenne muszáj egyáltalán tornázni? Írta, hogy mozog, sétál, fut, a torna mellett, mi kell még? Láttam egy csomó életerősnek tűnő ifjoncot, aki párszáz méter gyaloglásnál nyivákolt.
Én napi 15 perc edzésnél teljesen büszke vagyok magamra, főleg, hogy heti 1-2 alkalommal jön csak össze, maximum. De azért tudok órákat dolgozni a ház körül (kertészkedéstől csákányozásig) és holnap megyek 20km-es teljesítménytúrára, ami ugyan csak egy laza séta, de van, aki még annyit se.
Kedves kérdező, sajna nem tudom, hogy Nálad mi segítene, saját magammal is kísérleteznem kell, annyira bonyolult ez :( De ha nagyon keveset eszel, az semmiképpen sem jó és egészséges :(
Olyan is van, hogy túl keveset eszik valaki. Az is bezavarja az anyagcserét, fogyást. Nyers salátákkal ez könnyen megeshet!
Kell tolni húst (halat, tojást stb.) és nem csak nyerset enni. Akkor jó lesz, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!