Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki mondana egy megfelelő...

Valaki mondana egy megfelelő étrendet?

Figyelt kérdés
Szeretnék diétázni. Mit és mikor egyek egy nap?
2013. ápr. 30. 19:27
1 2
 1/13 anonim válasza:

Reggeli: 4 zsíroskenyér és egy kola light!

Ebéd: Főt császárszalonna és fanta light

Vacsora: monster rehab

2013. ápr. 30. 19:37
 2/13 Lipton. ***** válasza:
csirke-rizs-zöldség 2 óránként
2013. ápr. 30. 20:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez pont úgy kell, ahogy az első írta. :D Komolyra fordítva, a lényeg az, hogy mindig a reggeli legyen a legkiadósabb, és a vacsora az legyen könnyebb kaja. Változatosan étkezz, és inkább többször (2-2,5 óránként) egyél, mint hogy kevésszer, sokat. Tehát legyen tízóraizz, és uzsizz, az legyen valamilyen gyümölcs. Lehetőleg napi 5 alkalommal egyél. Leírok neked egy napi, helyes étrendet, próbáld ehez hasonlóan változtatni az étrendedet:

Reggeli: 3 tükörtojás (só nélkül)

Tízórai: alma

Ebéd: borsó leves, spenót, meg valamilyen fehérjedús hús

Uzsonna: narancs

Vacsora: gyümölcssaláta

2013. ápr. 30. 20:26
 4/13 Lipton. ***** válasza:

Nem jó az sem amit leírtál, diétában mellőzni kéne a gyümölcsöt, reggeli még oké a tükörtojás de a sárgáját mellőzd vagy párat raksz bele DE a szénhidrátot a szomszéd fogja bevinni? Zöldség hogy a pékemben marad?

Fehérje dús étel az borsó leves ?

Reggeli legyen a legkiadósabb?

Jézusom :DD

2013. ápr. 30. 20:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, megpróbálok valami ilyesmi étrendet betartani. Amit leírtál, még tetszik is, szeretem mind :)

Általában a reggeli meg a tízórai nálam egybe van 11 körül, akkor eszek egy szendvicset (zsemlében parizer + paradicsom), vagy ha nincs időm összedobni, akkor veszek gyorsan egy péksütit (általában túróstáskát), aztán mikor hazaérek 3-4 körül, ebédelek pl. csirke, spenót, este pedig elég későn, 9-10 körül vacsizok, legtöbbször gyümölcssalátát (de éjfélkor vagy még később fekszek le aludni). A vacsora és az ebéd között ritkán eszek, de ha igen, akkor egy almát vagy müzliszeletet.

Szerintem nem eszek túl sokat, és a reggelit leszámítva nem is valami hizlaló dolgokat, még is elég sok a felesleg rajtam. Na majd megpróbálok valahogy jobban odafigyelni.

2013. ápr. 30. 20:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Bocs, az utolsó az nem neked szólt, Lipton, hanem a 3. válaszolónak. De akkor esetleg te le tudnál írni egy napi minta étrendet? Mert nem szeretnék egész nap csirke-rizs-zöldségen élni :D
2013. ápr. 30. 20:46
 7/13 anonim válasza:

Szerintem sok fehérjét, gyümölcsöt és zöldséget egyél. Ügyelj arra, hogy kevés szénhidrát, zsírtartalmú ételeket fogyassz.

Pl az én mai napom:

reggeli: kávé

tízórai: egy körte

ebéd: tojásrántotta, tej

vacsora: hagymástúró

Mondjuk én reggelizni nem szoktam és ma nem is csináltam semmit, szóval nem kellett annyi energia. Ma vettem halat a boltban, holnap azt fogok sütni. A hal azért is nagyon jó, mert nagyon sok fehérjét tartalmaz és kevés zsírt. :)

Ajánlom ezt az oldalt:

www.kaloriabazis.hu

2013. ápr. 30. 20:47
 8/13 Lipton. ***** válasza:

Hát ezt neked kell összeállítani hogy mit szeretsz és mit nem.

Fehérje: sovány húsok( csirke pulykamell),protein kiegészítő,hal,tojás, sovány túró, marhahús

Szénhidrát: rizs, barna rizs, pufi rizs, teljeskiörlásű kenyér, teljesk. tészta, natur zab

fehérje napi szüks:2.5*testsúlykilogramm

szénhidrát:kezd picit magasabbról 2.5 aztán mehet lejjebb

zsírok: lenmagolaj

pl: reggel egy adag protein + zab, rá 2 óránként valamilyen állat( csirke hal marha)+ szénhidrát forrás- zöldség (hüvelyeseket mellőzd)

aztán estére túró ízesíteni proteinnel

2013. ápr. 30. 20:53
 9/13 Lipton. ***** válasza:
ja, tejet hagyd el, vízzel csináld a proteint
2013. ápr. 30. 20:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 30. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!