Most akkor menjek el futni vagy tartsak pihenőnapot?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el futni, akkor született az elhatározás, hogy csakazártis át fogok menni két év múlva a rendőrtiszti fizikai alkalmasságiján, ahol 2km-t le kell futni terepen 10 perc alatt. Szóval tegnap elmentem futni a környéken, a betonon. A táv nagyjából 2-2,5 km volt, az időt azt nem nagyon néztem. Most olvasgattam a neten, hogy kell-e pihenőnapot tartani az izmok regenerálódása miatt, stb, de a vélemények teljesen ellentmondanak egymásnak. Van aki ezt, van aki azt mondja és nem tudom, hogy akkor menjek-e ma is futni vagy csak holnap. Egyébként van rajtam kb 10kg felesleg és kicsit aggódom, hogy a mindennapos futástól tökreteszem a térdem.
Akkor most szerintetek menjek vagy sem?
2013. ápr. 28. 16:49
1/1 anonim válasza:
Futásból elég heti 3-4 alkalom. De ahogy érzed. Heti 1 nap szünet biztosan kell. Ismerek olyat, aki heti 6x fut. De nálam a heti 4 futásnál tökéletesen futok, fejlődök és fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!