Milyen fogyókúrát alkalmazzak ilyen esetben? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék ledobni pár kilót, de sajnos allergiás vagyok a gyümölcsökre, zöldségekre és edzeni sem nagyon tudok mert elég erős az asztmám.Futni egyáltalán nem futhatok. Most sikerült leadnom pár kilót úgy,hogy este 6 után nem ettem, csak vizet ittam, se csoki se nasi és csak teljes kiörlésű kenyérféléket ettem.Szerintetek még mivel tudnék fogyni? Válaszokat előre is köszönöm.2013. ápr. 28. 10:57
1/2 dieta válasza:
Az este hat után nem eszek nem jó megoldás. Lefekvés előtt egy órával már nem célszerű enni. Nem azért sikerült fogyni mert hat után nem ettél hanem mert amit este szoktál enni az így valószínűleg kimaradt az étrendből, tehát csökkent a napi kalória beviteled. Csökkentsd a napi kalóriabeviteled és ezt a csökkentet menyiséget 5-6 étkezésre elosztva fogyaszd el.Konkrét értékeket nem tudok mivel a súly,magasság kor,fizikai aktivitás adataitól függ.
fogyokura.w.gp/fogyi.html
A kalkulátorral kiszámolhatod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:)
2013. máj. 1. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!