Hány kilótól kezd el látszani a fogyás?
a könyvek szerint az első 6 kg csak az elvesztett víz. Aztán jön a zsír. De függ attól is, honnan kezdesz el fogyni.
Szerintem még zsírt nem vesztettél.
helytelen diétával leadsz 10 kilót, de alig látszik a fogyás mert izmot építettél le nem pedig zsírt
helyes edzéssel már 1-2 kiló is látványos, mert a zsír sűrűsége kisebb mint az izomé (vagyis 1kg zsír több helyet foglal mint 1kg izom)
az izomvesztés továbbá lelassítja a fogyást, mert tulajdonképpen az izom az, ami az energiákat elégeti
ahhoz hogy ezt elkerüld, csinálj súlyzós edzést is a kardió mellé, és egyél elég fehérjét
Én képes vagyok 5kg-ot felszedni és leadni úgy, hogy ebből semmi szinte sem látszik, pedig csak 55kg vagyok 160centivel, szóval nem egy hatalmas testem van.
Nyilván igaza van annak, aki azt mondja, ez csak víz.
Bár nekem ehhez képest elég magas a testzsírszázalékom és nem sportolok. (nagy hiba)
Szerintem egy olyan 5kg után már érezni fogod a ruháidon, hogy lazábbak. Ne legyél türelmetlen és ne méregesd magad! És csináld okosabban, mint én, sportolj végig a fogyás alatt!
volt időszak amikor sikerült fél év alatt 40 kgt lefogynom a mérleg szerint. senki nem vett észre semmit, mert nagy súlyból fogytam és még mindig sok a feleslegem. a maradékot azóta se tudom leadni, csak pár kiló megy le fel.... de már nem megy tovább....nemrég kezdtem másik diétát a doki javaslatára mert inzulinrezisztenciás, illetve pajzsmirigybeteg is vagyok. napi 1 óra mozgás már évek óta megvan.új diéta is, kíváncsi vagyok lesz e eredmény így, mert már gyógyszerekkel is kezelnek....
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!