Ha nem eszem sok cukrot és a főétkezésekben rendes, nem hízlaló, egészséges kajákat eszem és mellette sportolok akkor kb mennyi idő alatt fog meglátszani a fogyás? Formásodás? átalakulás? : )
haat altalaban pogacsat vagy olyan magos zsomlet reggelizek. Az ebed az mindig zoldsegbol van, mindenfele rakott zoldseg, paradicsomleves spenotos pite, parolt brokkoli meg ilyenek. A vacsorara vagy egy joghurtot vagy egy tal muzlit eszem, ha sportoltam akkor 3 tojast meg egy pohar turot.
Sportok: heti 1x lovagolok (ez most kimaradt a rossz ido miatt)
biciklizek heti parszor 15kmert
monociklizek kb napi fel orat
telen kondiztam meg nemreg hagytam abba a gyogytornat
aztan meg szoktam itthon is tornazni jahh meg tesizni i s a suliban kb ennyi... De nemreg derult ki h csonthartya gyulladasom van ezert most nem nagyon sportolhatok h ne eroltassem meg :// szted kb mennyi ido kell ahhoz hogy latszodjon ez rajtam kenyeret mar jo ideje nem eszem. Anyukam barnacukrot hasznal. Probalok keves lisztet enni. Jah es csak 3-4 kgot szeretnek fogyni meg jo alakot szeretnek nyarra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!