Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Úgy 2 éve elkezdtem kondizni és szedtem is hozzá fehérjét, de egy idő után abbahagytam, mert nagyon sok kilót felszedtem. Gyakorlatilag 1 év alatt simán felszedtem 20 kg, és nem izmot. Szeretnék megint kondizni, de nem tudom, hogy előzőleg magától a fehérjétől vagy a konditól híztam. Szerintetek? Mert egyszerre szeretnék "izmot növelni" + fogyni.

2013. ápr. 26. 22:20
 1/3 Lipton. ***** válasza:

Mert egyszerre szeretnék "izmot növelni" + fogyni.-az nem fog menni, el kell dönteni hogy melyik a fontosabb, de ha sok felesleg van rajtad akkor lehet szálkásítani kéne

1 év alatt 20 kiló???? az hogy a pékbe lehet akkor te nagyon rosszul kajáltál, 1 deka izom se ment fel akkor

ha szálkásítasz akkor szálkásító étrend kell + aerob edzés

2013. ápr. 26. 22:34
 2/3 Simon0211 ***** válasza:
Az előző kommentelőnek teljesen igaza van. A testépítés két szakaszból áll, a tömegelésből és a diétából. A kettő nem működik egyszerre! A tömegelés alatt izmot pakolsz magadra és ezzel jön némi nemkívánatos zsír is, majd a diétás szakaszban a fölösleges zsírtól szabadulsz meg. Természetesen egy diéta alatt is lehet fejlődni, főleg ha régen edzettél, de nem kell világsikerű fejlődésre számítani hiszen a tested energia hiányos állapotba van, így természetesen nem fog hatalmas izomtömeget "rád pakolni", mikor még a meglévő izmaidat sem tudja ellátni kellő energiával, hiszen a diéta alatt némivel a szükséges alá csökkentjük a kalória, így a napi energia bevitelt.
2013. ápr. 27. 17:42
 3/3 Simon0211 ***** válasza:

Ha szeretnéd ledobni a felesleges kilókat kezdj bele egy diétás étrendbe, amely nagyjából a napi kalória igényed alatt van 500 kalóriával. Természetes ezt egészítsd ki legalább egy heti háromszori súlyzós edzéssel és mellé végezz minden nap 40-60 perc aerob edzést. És elvétve heti egyszer max. kétszer egy kis kardiós edzést is be lehet iktatni.

A plusz kilókért nem a fehérjeport kell okolni. Ha izmosodsz izomtömegben hízol. Ha többet eszel mint amennyire szükséged van egy nap a testzsírod fog gyarapodni. Személy szerint én kifejezetten javaslom a diéta mellé a napi egy adag turmix bevitelét edzés után, hogy támogasd az izmaid a diéta mellett. Hiszen nem kis edzésmennyiségnek tervezed kitenni.

2013. ápr. 27. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!