Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha sok gyümölcsöt eszek? és...

Ha sok gyümölcsöt eszek? és kevesebb kaját?

Figyelt kérdés
akkor fogyok?
2013. ápr. 26. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
fogysz,de ez enné összetettebb. röviden kevesebbet és jobb minőségűt kellene fogyasztanod,olyant,amiben fehérje is van,mert az nagyon sokat számít. A gyümölcs egészséges,meg jobb is,mint bármi más édesség,de nincs benne semmi fehérje. Szerintem olvass utána testépítéssel vagy hasonlókkal foglalkozó oldalakon. Ott fentvan egy ideális diéta,amivel ugye ők is fogynak(csak ők mellé keményen gyúrnak,is,de nem kell mindenkinek.:) Azért fontos nekik a diéta,hogy a zsírréteg ne fedje az izomzatot,és ezért én ezt a módszert tekintem a leghatásosabbnak. Persze úszni,bicajozni,futni,gyalogolni,tornázni nem árt mellette,csak azért írom,hogy ne azt nézd,hogy "izomállatok",hanem hogy egy deka felesleg se látható rajtuk.:)
2013. ápr. 26. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez valóban összetett, nem is megyek bele, csak muszáj megjegyeznem, hogy a gyümölcsben van fehérje. Arányaiban kevéske, de van. Létezik testépítő, aki jórészt gyümölcsön él, bár ez elég speciális eset, mert töméntelen szénhidrátot visz be, amit el is kell égetni :D

A gyümölcsökre alapozó diéta szerintem nem egyszerű. Nagyon hamar eléri az ember a kalóriakeretet, már ha van olyanja, miközben fehérje- és zsírbevitele csekély, azt másból kell bevinni. Nyilván nem való ez olyanoknak (mint én), akik ugyan szeretik a gyümölcsöt, de éhesek lesznek tőle (sosem próbáltam ki, hány kiló banántól lakom jól, szerintem nekem nincs akkora gyomrom...). Más dolgok is lehetnek, én annyira nem értek a témához. Egyesek rossznak tartják a gyümölcsöket, én nem, de sosem próbáltam fogyni velük. Talán kicsit később tesztelem őket, amikor érnek a gyümölcsfák a kertben. Az életmódváltásom óta kevesebbet eszem, nem hiszem, hogy sok étel melléférne sok gyümölcsnek :D De azokat nagyon meg fogom válogatni, hogy ne legyen hiányom valamiből.

2013. ápr. 26. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
A gyümölcsre alapuló diéta a világon a legegyszerűbb. Viszont ha kalóriát akarsz számolni akkor ne nyúlj a gyümölcshöz... Én napi 3-5 ezer kalórián élek, szinte csak gyümölcs (rizs stb ha nincs kéznél más) és sokak szerint túl vékony vagyok. Mutass egy embert aki gyümölcsön hízott el... inkább az a kihívás hogy magadba tudj tömni eleget. Nőknek 2500+kcal, Férfiaknak 3000+ ha ülőmunkát végeznek.Ha még hozzátesszük a mozgást... idővel meg lehet tanulni annyit enni.
2013. ápr. 26. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!