Ha sok gyümölcsöt eszek? és kevesebb kaját?
Ez valóban összetett, nem is megyek bele, csak muszáj megjegyeznem, hogy a gyümölcsben van fehérje. Arányaiban kevéske, de van. Létezik testépítő, aki jórészt gyümölcsön él, bár ez elég speciális eset, mert töméntelen szénhidrátot visz be, amit el is kell égetni :D
A gyümölcsökre alapozó diéta szerintem nem egyszerű. Nagyon hamar eléri az ember a kalóriakeretet, már ha van olyanja, miközben fehérje- és zsírbevitele csekély, azt másból kell bevinni. Nyilván nem való ez olyanoknak (mint én), akik ugyan szeretik a gyümölcsöt, de éhesek lesznek tőle (sosem próbáltam ki, hány kiló banántól lakom jól, szerintem nekem nincs akkora gyomrom...). Más dolgok is lehetnek, én annyira nem értek a témához. Egyesek rossznak tartják a gyümölcsöket, én nem, de sosem próbáltam fogyni velük. Talán kicsit később tesztelem őket, amikor érnek a gyümölcsfák a kertben. Az életmódváltásom óta kevesebbet eszem, nem hiszem, hogy sok étel melléférne sok gyümölcsnek :D De azokat nagyon meg fogom válogatni, hogy ne legyen hiányom valamiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!