Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ember az orrából és a...

Az ember az orrából és a nagylábújából is fogy (20 kg után)?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem , ha az ember ledob 20 kg-ot akkor azt tudom , hogy arcából egy csomót , de az orrából és a nagylábújából is fogy ?
2009. szept. 26. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Orról nemtudok semmit,de nekem pl. akkora nagylábujjam van mint egy tank, és van rajtam felesleg nem kevés, szóval valószínűleg igen
2009. szept. 26. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

hát az orrodból nemhiszem, kivéve h nagyon nagy!mert általában a kövér embereknek is rendes orruk van és érezni a csontot ha megfogod!:D

a nagylábujjadból is lehet, de biztos h ezek a legkényesebb testrészek?:D:D

2009. szept. 26. 14:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ha 140 ből fogysz 120 ra akkro biztos..

nálam nem történt ilyen 84 ről 66 ra való fogyáskor

2009. szept. 26. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Onnan fogy az ember ahol zsír van az orrban nincs a nagy lábújból lehet talán nem tom.
2009. szept. 26. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Orrból nem, de a lábujjakról igen. Saját tapasztalat.
2009. szept. 26. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem saját tapasztalatom, hogy bármennyire is hülyén hangzik, de én fogytam az orromból is. Mindig duci voltam, és huszonéves koromban lefogytam 23 kilót, ami után vékonylettem, és ugye az arcom is keskenyebb lett. Na meg az orrom :). Több ismerősöm is ezen röhögött. hogy lefogyott az orrom.. Sokkal vékonyabb lett, és ekkor kezdett el táltaszani, hogy mennyire csontos orrom van... :) Előtte jóval vastagabb volt, és szélesebb volt az orrnyergem. A nagylábujjat én nem tapasztaltam, de őszintén nem is nagyon figyeltem. :D
2009. szept. 27. 16:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát utolsó válaszoló ezt így jó hallani, mert nekem vastag az orrom és pont ma kezdtem el a fogyót. 20 kg-ot szeretnék ledobni .. Nekem az orrom elégé vastag na most én elképzeltem magam , hogy lefogytam az arcomból meg minden erre akkora orr mondom lehet akkor már megéri ilyen „vastagnak” maradnom , mint ,hogy olyan orrom legyen akkora fejhez .:-) :-D:-P
2009. szept. 27. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!