Az edzés miatt vastagodott meg a karom még jobban?
Figyelt kérdés
Fogyózom és mellé otthon edzek. Has, far, comb és kar amiket megedzek. A combomon még nem vettem észre, de a karom nagyon megvastagodott amellett, hogy fogyok... Miért? :( hagyjam el a reggeli edzésemet?2013. ápr. 25. 06:52
1/8 dieta válasza:
Az embernek mindig annyi izma van amennyire szükség van a fizikai igénybevételhez .Ha valamely izmot jobban igénybe veszed fejlődik ha csökken a terhelés visszafejlődik. Ne hagyd el az edzést csak igazítsd az elvárásaidhoz.
2/8 anonim válasza:
Ha fogyókúrázol, az már baromság. Minden nap edzeni szintén. Az étrendedben lehet a hiba. Meglepődnék, ha értelmes étrended lenne.
3/8 anonim válasza:
Nem. Fogyás közben eleve nem nagyon lehet izmot építeni, max kövér kezdőknél egy picit, egy ideig működik, de nem számottevő mértékben. A "nagyon megvastagodott" ezért kapásból nem igaz, innen megmondom. Csak beképzeled.
Mellesleg pont a törzset kihagyni az edzésből... csodálkoznék, ha ennyi ésszel a diétád meg az edzésed jó lenne.
4/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam vannak az emberek olyan emberiek, hogy normális, segítő válaszokat adnak, ahelyett, hogy bunkóznak... A ''dieta''nak köszönöm a tanácsot, a többiek meg ne higgyék magukat okosabbnak nálam, csak mert szeretnék választ kapni egy olyan kérdésre, amire nem tudom a választ, de láthatóan ők se!
2013. ápr. 25. 15:39
5/8 anonim válasza:
Már mér ne tudnám? Leírtam, nem látod? Ja, hogy nem tetszik a valóság? Nem az én hibám...
6/8 A kérdező kommentje:
Látom, hogy leírtad, csak nem megyek vele semmire!
2013. ápr. 25. 19:23
7/8 anonim válasza:
Ha lenne eszed, mennél. A kaját is a szádba rágja valaki?
Amúgy azt vártad, hogy majd aszondjuk "persze, az edzéstől van, szóval hagyd abba, sőt, inkább meg se mozdulj, mert férfiasan izmos leszel"? Vagy mi?
8/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem ezt vártam! Csak még mindig nem tudom mit csináljak, hogy ne legyen vastagabb a karom!
2013. ápr. 26. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!