Nem gondolatatok még arra, hogy a mindenféle diéta helyett lehetne mindenből enni normális adagot és az edzésen kívül sem lustálkodni, és akkor nem lennének súlyproblémák?
bírom a sok családos anyukát,aki a gyerekre meg a munkára hivatkozik....
gondolom olyan rohadt sok dolgotok van otthon hogy nem tudtok minden nap 20-20 percet tornázni felkeléskor és lefekvés előtt. nekem senki ne mondja azt hogy ez lehetetlen,mert nem az. csak kifogás,de majd nyafoghattok ha elhízott bálnák lesztek,akkor is a gyerekre meg a háztartásra fogjátok majd?
TaplalkozasHarcmuves
előző vagyok. köszönöm az "elismerést".
nem állt szándékomban senkit megsérteni,de azért egy kis önismeret senkinek sem ártana. amíg nyavalyognak a súly meg a gyerek miatt,az már 10 perc futás lenne a ház előtt. tudom hogy ez senkinek sem esik jól,de ez az igazság. ;)
Az önismeret, a szembesítés még nekem is fájna ne viccelj :D
Ha ilyet csinálsz az emberekkel, mert megbántódnak. Külső 'szemlélőként' mindig könnyebb leírni a frankót, és amikor rájön az ember hogy egy idegennek igaza van.. olyan zsigeri ellenkezés tör ki, ilyenkor jönnek a 0%-os szavazatok :D
Pedig igazad volt abszolút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!