Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem gondolatatok még arra,...

Nem gondolatatok még arra, hogy a mindenféle diéta helyett lehetne mindenből enni normális adagot és az edzésen kívül sem lustálkodni, és akkor nem lennének súlyproblémák?

Figyelt kérdés
A kérdés úgy ötlött fel bennem, hogy rengeteg ismerősöm eszi a csak tk. dolgokat, zöldségen, csirkemellen, halon élnek, amit persze szigorúan zsír nélkül készítenek el, vagy valaki által jónak kiáltott zsírokat használnak, leedzik a napi 2 órát is, mégsem nagyon fogynak, vagy mondjuk leadnak 10-et, aztán visszahíznak, stagnálnak, szenvednek, nem keveset kiadnak ilyen-olyan diétás kajákra...
2013. ápr. 23. 21:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
43%

bírom a sok családos anyukát,aki a gyerekre meg a munkára hivatkozik....

gondolom olyan rohadt sok dolgotok van otthon hogy nem tudtok minden nap 20-20 percet tornázni felkeléskor és lefekvés előtt. nekem senki ne mondja azt hogy ez lehetetlen,mert nem az. csak kifogás,de majd nyafoghattok ha elhízott bálnák lesztek,akkor is a gyerekre meg a háztartásra fogjátok majd?

2013. máj. 12. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Az előző válasz annyira tökéletesen igaz és lelkiismeretekbe gázoló volt, hogy elérte a 0%-os hasznosságot. Még én is csak 30-40% körüli őszinteségi faktorral írok, a 0% hibátlan igazság amit az emberek gyakorlatilag 100%-a bántónak és igaznak talál, Vasárnap Esti Elismerés!
2013. máj. 12. 21:59
 13/14 anonim válasza:

TaplalkozasHarcmuves

előző vagyok. köszönöm az "elismerést".

nem állt szándékomban senkit megsérteni,de azért egy kis önismeret senkinek sem ártana. amíg nyavalyognak a súly meg a gyerek miatt,az már 10 perc futás lenne a ház előtt. tudom hogy ez senkinek sem esik jól,de ez az igazság. ;)

2013. máj. 14. 00:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Az önismeret, a szembesítés még nekem is fájna ne viccelj :D

Ha ilyet csinálsz az emberekkel, mert megbántódnak. Külső 'szemlélőként' mindig könnyebb leírni a frankót, és amikor rájön az ember hogy egy idegennek igaza van.. olyan zsigeri ellenkezés tör ki, ilyenkor jönnek a 0%-os szavazatok :D

Pedig igazad volt abszolút.

2013. máj. 14. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!