Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális ha rámjön a falási...

Normális ha rámjön a falási roham?

Figyelt kérdés

2-3 hetente rám jön, h mindent megeszek ami a kezembe kerül.(1 nap)

Ez normális? Igazából nem fogyókúrázom hanem szétválasztó diétát csinálom

#szétválasztó-diéta
2012. ápr. 16. 20:30
 1/5 A kérdező kommentje:
2 hete kezdtem el és az volt az érdekes h eltűnt a nagy étvágyam, de ma nem tudom mi történt velem
2012. ápr. 16. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Valamit hiányol a szervezeted. Én ezért is nem szeretem a szétválasztót, inkább a kalória számlálósat.

De bűnözős napjai mindenkinek vannak szerintem, vagy legalábbis sokunknak. Emiatt ne érezd magad rosszul, ha amúgy sikeres a diétád.

2012. ápr. 16. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem,nem normális.
2012. ápr. 17. 01:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Gyerekek a 90 napos diétát csinálja, azt nevezik diplomatikusan szétválasztó diétának.

:( Persze hogy rádjönnek a falásrohamok emellett. Ezt figyeld:

reggeli: zabkása gyümölcsökkel, rakhatsz bele még túrót, fahéjat, egy kis zsírszegény kakaóport, fehérjeturmixot, vagy teljes kiőrlésű kenyér zöldségekkel

tízórai: zöldségek, gyümölcsök

ebéd: hal vagy csirkemell, de nem panírban, mellé párolt zöldségek, rizs

uzsonna: túró, zöldségek, gyümölcsök, fehérjeturmix, kefir, joghurt, főtt tojás

vacsora: TÚRÓ!!! fehérjeturmix, kefir, joghurt. Csak, csak, csak fehérje!

Na, mit szólsz? Fehérjében és vitaminban gazdag étrend, és nem fognak falásrohamok rádtörni:)

2012. ápr. 17. 05:20
 5/5 A kérdező kommentje:
testkontroll diétát csinálok. 12-ig csak gyümi aztán külön lehet enni a szénhidrátot a fehérjétől. semmi fölös kalória cukor fehérliszt...
2012. ápr. 17. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!