Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le a hasamról...

Hogy fogyjak le a hasamról MAXIMUM 1 hónap alatt hogy ismét szép feszes és lapos legyen?

Figyelt kérdés
Bármit megcsinálok..Kevés szénhidrátot eszek, és sok gyümölcsöt, de eddig nem nagyon tapasztaltam jobbulást:/

2013. ápr. 23. 18:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ilyen cuccokat nem iszok meg, kitudja mivan benne valójában..:)
2013. ápr. 23. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az előző kommentelő nem az étrend-kiegészítőkre gondolt, hanem az edzéstervekre és az étrendekre, amik sztem a lehető legjobbak, amit találhatsz a neten a sok szemét mellett.

Amúgy meg egy kis fehérjeturmixot mindenféleképpen ennék, hacsak nem tudsz rengeteg csirkemellet venni-enni. Gondolom nem izomból akarsz fogyni. Amúgy meg ezek bevizsgált étrend-kiegészítők, legtöbbjükben semmi rossz nincs.

2013. ápr. 25. 13:53
 13/17 anonim ***** válasza:
És amit lehagytam: nincs helyi fogyás, szóval nem tudsz csak a hasadról fogyni.
2013. ápr. 25. 13:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom hogy nincs helyi fogyás, csak nemis gond ha máshonnan is fogyok. Csak a hasam menne le..
2013. ápr. 25. 16:50
 15/17 anonim válasza:
Nekem ez használt: csinálj felülést , de ne ülj fel teljesen, hanem kb. félúton állj meg, és ott tartsd meg magad (max.30mp). De mindegyik után nyújts fókaállásban!
2013. jún. 4. 00:24
 16/17 anonim válasza:
nekem napi 50 felüléstől (lehet kevesebb vagy több attól függ h birod) nagyon durván lement :) ha sokáig csinálod még kockásodni is kezdhet :D
2013. jún. 25. 00:16
 17/17 anonim válasza:

Almaecet....

Reggel (éhgyomorra);étkezések előtt 15perccel ès lefekvés előtt igyál meg 1ek almaecetet 3dl vízhez keverve!!

Hatásos!

2015. júl. 22. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!