Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tisztítókúráról?

Figyelt kérdés

...nem az az elsődleges célom, hogy fogyjak, hanem méregteleníteni szeretnék.

Vagy tudtok valami hatásos módszert, ami mellet még szilárd ételt is ehetek? ha csak kis mennyiségben?

2013. ápr. 22. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz néha pár napra felfüggeszteni a méreganyagok bevitelét a szervezetbe. én nem tudok olyan módszert, általában tisztítókúra alatt, vizet, teákat és frissen facsart gyümölcs leveket lehet csak inni.
2013. ápr. 22. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel akarod tisztítani magad, azzal, hogy nem eszel?

Mire alapozod, hogy a testünkben mérget vannak szabadlábod?

Szép is lenne...

A vese és a máj elvégzi a tisztítást. Ami mérgek vannak bennünk, az a zsírban raktározódik. Amikor nem eszel, csak iszol, tulajdonképpen a raktározott mérgeknek engedsz szabad utat, mert a tested az energiához hirtelen zsírbontásba kezd, de amint eszel valamit, egyből vissza is rakódik. Tulajdonképpen mérgezed magad, mert egy ilyen 2 hetes kúra után megnézheted a vérzsír és a koleszterinszintedet, meglepő az eredménye, az egekben van mind2.

Egyél sok növényt, sok fehérjét, sok rostot, igyál elég vizet és egészséges maradsz.

2013. ápr. 23. 10:50
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Tiszta kiütés vagyok mindig. "Pattanás"

2. Nagyon szorulásos vagyok, több napig nem tudok Wc-re menni. Ez van mióta az eszemet tudom. Vajon mennyi lerakódott salakanyag lehet bennem.. (?)

2013. ápr. 23. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem tisztítókúra fogja megoldani, hanem a táplálkozásod átalakítása. Nem eszel elég rostot, renyhe a perisztartikád, nem iszol elég folyadékot hozzá és ezek együtt eredményezik a székrekedést. Ha egyik sem igaz, akkor lehet betegség is a háttérben, vagy valamilyen intolerancia, laktóz vagy glutén.
2013. ápr. 23. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!