Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Erről a nasiról mit gondoltok?

Erről a nasiról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

Jobb mint egy müzliszelet? (Cerbona pl) Próbálta már valaki?

2013. ápr. 9. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:

mind2 szar, de a müzliszeletnél talán jobb.

itt egy összetevőlista:

szójafehérje-kivonat(szar), természetes édesítőszer (maltit szirup és maltit)(ez se jó, mellékhatásai lehetnek), hőkezeletlen kukoricakeményítő(ilyet se ennék), mogyoróvaj (3,7 g), étcsokoládé (0,9 g kakaómassza és kakaóvaj), növényi rostok: arabinogalaktán, maltodextrin, oligofruktóz; tejfehérje-kivonat(ilyet se), mogyoró, mogyoróliszt, rizskeményítő, természetes és természetazonos aroma(aroma minek??), nátrium kazeinát, tejzsír, nedvesítőszer (glicerin), emulgeálószer (szójalecitin)(szóját NEM!!!), karamell színezék, só, mesterséges édesítőszer (szukralóz)(ez se jó sztem), vanilin.

2013. ápr. 9. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Nasi nélkül nem élet az élet?
2013. ápr. 9. 20:47
 3/7 A kérdező kommentje:
De, csak ha néha megkívánok valamit akkor jobb-e ez mint egy csík csoki egy táblából, stb... Ilyesmikre lennék kíváncsi
2013. ápr. 9. 20:49
 4/7 poiu ***** válasza:
Gyümölcs, dió? Amiben 4-nél több összetevő van, ne vedd a szádba.
2013. ápr. 9. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni de egy szeletben kétszer annyi kalória van mint egy csík csokiban.
2013. ápr. 9. 22:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Diót nem szeretem, de amúgy a gyümölcsök rendben vannak, csak nagyon édesszájú vagyok. Szeretem a csokit, kakaót, nutellát, mindenféle csokis édességet. Meg tudom állni, hogy ne egyek, csak na.. :D Néha jól esne valami kis csokis finomság
2013. ápr. 9. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:

kókuszreszelék, víz, kakaópor (nem édesített) + stevia vagy eritrit? esetleg tegyél bele gyümölcsöt, aszalt gyümölcsöt, mandulát, diót.

olcsóbb és jobb

2013. ápr. 9. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!