Erről a tisztítókúráról mi a véleményetek? Kép mellékelve.
A minőségről nem tehetek, ha nem tudjátok elolvasni, akkor begépelem.
Van abban valami amit a mellékelt képen állítanak? Működhet vagy teljesen valótlan dolgokat állít?
Eléggé kamugyanús a dolog.
A nagy kövek ki sem férnek az epevezetéken. A kicsik meg elakadhatnak. Én óvatos lennék vele.
Kérdezd meg a háziorvosodat.
Kamu. Az doki, akinek a neve rajta van a lapon, radiológus, röntgenorvos, szóval nem sokat konyít a belgyógyászathoz. Ja, és eladta a lelkét, ugyanis munkahelyei:
Hippokratesz Medicentrum
és
ARNICA-95 ÉS HOLISTIKMED
De már halott (2009.02.18.). Béke csaló poraira. Ámen.
végzős orvostanhallgató
(info az eekh.hu oldalról)
Én megcsináltam és tényleg kijött egy csomó apró zöld epekövecske. Én a következő honlapon olvastam:
Szerintem nagyon jó, hatalmas megkönnyebülés volt a beleim számára is. Én nagyon ajánlom, de csak akkor, ha nincs semmi bajod és erős a szervezeted.
Az eekh.hu hiteles oldal. Bárki szabadon utána nézhet az orvosok végzettségének. Hülyeséget nem állítok.
végzős orvostanhallgató
FromOz!
Először tanulj meg írni. Aztán meg gondolkodj: vajon honnan származnak a gyógyszereink?
Csak nem a természetben fellelhető molekulákat másoljuk/ módosítjuk?
Ne alkoss olyanról véleményt, amihez nulla kompetenciád van.
végzős orvostanhallgató
Es mi bajod van az irasommal?
Boohoo neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!