HELP Még múlt kedden fociztam és meghúztam a lában (kép mellékelve) ha megyek úgy nem fáj, de viszont ha a labdába rúgok majd leszakad, és meccsem lenne hétvégén mit csináljak?
Figyelt kérdés
pont ott.
Valami segítség, mit csináljak? Mert már egy hete igy van és...elegem van...
köszönöm
2011. aug. 30. 19:17
1/3 anonim válasza:
mi lenne ha elmennél orvoshoz..? lehet komolyabb, minthogy meghúztad nem?
2/3 anonim válasza:
Szerintem is nézesd meg.Bár a párom még mielőtt összejöttünk ,előtte esett le a lépcsőn,és ő is pont ott húzta meg.Lett is ott egy kis hupli.Még rá kb két hónapra is érezte.Mára már elmúlt.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem komoly, de ink a meccset kihagyom pihentetni. Csak annyi vt h rugdostunk kapura edzés előtt és ahogy elrugtam meg is huzódott:|
2011. aug. 30. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!