Lyukas a fogam? (Kép mellékelve. )
2010. jún. 30. 21:38
2/10 anonim válasza:
csak a giliszta hiányzik belőle
3/10 anonim válasza:
hát mikor nekem lyukas volt a fogam, az fekete folt/lyuk volt. ilyen lyukas fogat még nem láttam.
4/10 anonim válasza:
Ez szerintem nem lyukas. Ha iskolás vagy, úgyis kell hogy legyen évente kötelező fogászati szűrés, majd ott kiderül, addig meg simán kibírja, semmi bajod nem lesz akkor se, ha mégis lyukas.
5/10 anonim válasza:
Szerinted mennyi az esély arra hogy fogorvost kapsz el erre?
Viszont pirospont, mert helyesen írtad le azt hogy "lyukas"
6/10 anonim válasza:
Nézd meg a másik oldalt is,szerintem ott is találsz ugyanilyet.Bár én is erre gondoltam amikor ilyet találtam ugyanebben a fogamban de én elmentem fogorvoshoz.Nem mondta hogy lenne lyukas fogam:)szerintem nem az de az a tuti ha elmész egyhez
7/10 anonim válasza:
Nem lyukas, viszont fogdokihoz akkor is menj elbarázdazárásra mert a barna foltok a fogadon azt jelenti, hogy egy idő után ki fognak lyukadni.
8/10 anonim válasza:
Nem hinném hogy lyukas sőt még ha egy fekete folt lenne ott az sem jelentené rögtön, csak növelné az esélyét.
Ha zavar menj el fogdokihoz.
Ha fáj menj el fogdokihoz.
9/10 anonim válasza:
Nem, viszont rosszul mosod a fogad, nekem ugy tunik, hogy fogkoved is van. A fog es az iny talalkozasanal is mosd a fogad, mikor mosod, nem baj, ha verzik.
10/10 anonim válasza:
nem, -.- de miért raksz fel ilyen képet, már bocs?!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!