Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan étkeztek a fogyókúra...

Hogyan étkeztek a fogyókúra során?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
egészségesen
2009. szept. 25. 14:57
 2/6 anonim válasza:
69%

Én úgy dobtam le rövid idő alatt ~20 kilót, hogy a húsfogyasztást nullára csökkentettem, illetve elhagytam a cukrot és a nasit is, ezen kívül alkoholt, üdítőket, ízesített vizeket szintén nem iszom. Ami fontos még, hogy este 8 óra után nem eszem. Ez a diétám egyik fő pontja.

A másik, - és pont ilyen nagyon fontos - hogy 2 óránként eszem valamit (kétszersült, kefir, egy-egy zsömle etc), épp csak egy keveset, hogy ne érezzem meg.

Harmadik, és szintén nagyon lényeges: Rendszeresen mozgok (mondjuk betekerek a munkahelyre, VAGY munkahelyen lépcsőzöm, illetve reggel pár guggolás, fekvőtámasz, ilyesmik), és napi 4-5 liter folyadékot (ásványvíz, csapvíz) iszom.

2009. szept. 25. 16:31
 3/6 A kérdező kommentje:
inkább az érdekelne hogy vacsira és édesség helyett mit esztek?
2009. szept. 25. 16:36
 4/6 anonim válasza:
100%
Édesség helyett javaslom az actimel ivójoghurtot, nem hizlal, és a cukorszintedet is segít tartani (ha mértékkel fogyasztod). Vacsorára főtt zöldséget, vagy pirítóst light vajjal esetleg hagymával, zöldségleves, vagy valami könnyebb főzelék van általában nálunk menün. Ha ezekre nincs időd, akkor natúr joghurt, vagy kefír egy-két zsömlével/kiflivel.
2009. szept. 25. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:
és milyen kenyeret piritasz? teljeskiörlésüt? és a fözeléket mivel süríted?
2009. szept. 25. 20:41
 6/6 anonim válasza:
A fogyókúrás "csodaszerek" többsége szélhámosságon alapul.Lényeg a mértékletesség,az étkezés időbeni kontrollja,vagyis vacsorázni este 5-6 óráig szabad és keveset,étkezés után nincs lefekvés,hanem mozogni kell,felejtsük el a nassolást..A húsevés önmagában nem hizlal,csak ha pl.tésztás ételhez még kenyeret eszel.Alapjelszó:"csak attól hízol,amit megeszel és megiszol",a többi mese - népbutítás!
2009. okt. 2. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!