Szeretnél leadni 10-15 kg-ot. Mit ajánlotok?
mindenekelőtt a zsíros húsok, csokik, zsíros tejtermékek, fehérlisztes kenyerek, péksütemények, cukrok és cukros üdítők, tészták a kerülendők!
fogyassz sovány húsokat, sok zöldséggel
reggelire sovány joghurt vagy kefír (a benne található élőflóra jó hatással van a belekre, anyagcsere gyorsító)
gyümölcsöket is fogyaszthatsz reggelire is (a banánt, datolyát kerüld, inkább grapefruit, narancs, alma ajánlott)
ha szénhidrát, akkor pedig minőségi szénhidrát legyen, teljes kiörlésű, barna, magvas kenyér zöldésggel
igyál sok szénsavmentes ásványvizet napközben, jó ha elfogy egy 1,5 l-es flakon
a zöldtea is nagyon hasznos
más nem jut eszembe hirtelen, nekem ezek váltak be
amúgy tényleg gyors fogyást eredményez ha elhagyod a tésztaféléket és a húsok jó részét abszolút egy időre!
hihetetlen, de én kb 3-4 hónapig éltem sovány hal vagy csirkehúsok zöldségekkel, gyümölcsökkel, natúr joghurt és kefír. abszolút nem ettem se kenyeret, se tésztát és egészségesebb vagyok mint valaha, elégedett vagyok magammal most.
160 cm mellé nálam 75 kg társult tavaly karácsonykor, most 55-öt mutat a mérleg, a hasamra, derekamra, combomra rá se ismerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!